fredag den 21. oktober 2011

Microsoft viestiä tulos ennätyslukemissa huolimatta netbook cannibalization

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sTjuovdXGSs/microsoft-posts-record-earnings-in-1q-fy2012-in-spite-of-netbook-cannibalization.ars:


Microsoft on julkaissut sen tulos lausuman ensimmäisen neljänneksen tilikauden 2012, ja se on ollut toinen puskuri neljännes ohjelmisto jättiläinen. Liikevaihto 17370000000dollari on ensimmäisen vuosineljänneksen ennätys, jopa 7 prosenttia vuodessa vuoteen verrattuna, ja pelaajan analyytikko arviot 17200000000dollari. Liiketulos oli 7,2 miljardia dollari, nettotulos oli 5,74 dollaria, ja osakekohtainen tulos oli 68 ¢, vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna kasvaa 1 prosenttia, 6 prosenttia, ja 10 prosenttia vastaavasti. Suuria voittoja tuli liiketoiminnan myynnistä Office Microsoftin eri palvelinsovelluksia, ja vähäisemmässä määrin Vahva kehitys jatkui Xbox 360.


Windows ja Windows Live jako Lähetetty liikevaihto 4870000000dollari, jopa 2 prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan. Windows 7 myy edelleen hyvin, lyömällä kokonaismyynti 450 miljoonaa syyskuussa. Yleistä PC-markkinoilla kasvoi välillä 1 ja 3 prosenttia, ja OEM-lisenssit kasvoi 4 prosenttia, vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna, jonka myötä vahvempi kehittyvillä markkinoilla kuin kehittyneillä alueilla. Liiketoiminta PC-markkinoilla kasvoi 5 prosenttia, noin 35 miljoonaa kpl, joiden myynti lisenssien yritysasiakkaille kasvoi 6 prosenttia. Koko kuluttajamarkkinoilla oli tasainen. Myynti perinteisten PC kuluttajille kasvoi voimakkaasti, 14 prosenttia. Kuitenkin näitä myyntivoittoja korvasi Samoin jyrkkä myynnin lasku netbooks, markkinoilla Microsoft sanoo ollaan "cannibalized." Tulevaisuudessa yhtiö luottaa Ultrabooks lisätä Windows myyntiä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar