mandag den 24. januar 2011

Google lisää Mozillan ajaa "Älä Seuraa"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ljVXm3Ea3eQ/Google-Adds-To-Mozillas-Push-For-Do-Not-Track:
AndyAndyAndyAndy kirjoittaa "Kun aamulla blogi, Google ilmoitti julkaisevansa Chrome plug-in sanottu Keep My opt-out", joka toivoo estää kaikki evästeiden seurantaa varten. Kiinnostavaa on julkaistu avoimen lähdekoodin kanssa toivoo, että saavat nopean käyttöönoton ei-Chrome-selaimissa ja löytää kestävä jalansijaa vastaan mainoksia. Tarina on myös päällystetty Computerworld, joka on laajempi käsitys asiasta, katsomalla Google, Mozilla ja Firefox, ja näyttää siltä nopeampi muutos on uhkaava - mahdollisesti siitä FCC itse. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


3M touts kapasitiivinen kosketusnäyttö, jossa pieniä etupaneelit, 10x reagointinopeutta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/3m-touts-capacitive-touchscreens-with-tiny-bezels-10x-faster-re/:
Lisää toinen on ( lyhyt ) lista hämärtää asioita, liukastui liikevaihtomme CES. 3M, kyseistä yhtiötä materiaalien ja komponenttien mennä herkullisia uusia vempaimia, vietti aikaa Vegas tässä kuussa keskustelemme uusi tapa rakentaa kapasitiivinen kosketusnäyttö paneelit. Palkkaamalla hopea sen johtavat materiaalit, 3M sanoo se on voitu pienentää piirien reunalla kosketusnäyttö, jonka koko suuruusluokkaa, jolloin sormi-friendly näytöt hankaloittaa iso etupaneelit. Lisäksi, koska hopea on hyvä johtavuus, vasteajat on todettu notkahdus alaspäin niin alhainen kuin 6 ms, joka on kymmenen kertaa nopeammin kuin nykyisin käytössä indiumtinaoksidista kamaa. Se väittää, että kumpikaan eteneminen on vallankumouksellinen tänään, koska Bezels palvelevat tarkoitusta tarjota tartuntapinta ja liuskekiven laitteita ja kosketa vastata rajoittavat tällä hetkellä ohjelmisto viive on enemmän kuin laitteiston ominaisuudet, mutta 3M varmasti näyttää olevan mukava rakennuspalikka tulevaisuutta. Tulevaisuus on 2012 mukaan yhtiön arviot.

3M touts kapasitiivinen kosketusnäyttö, jossa pieniä etupaneelit, 10x reagointinopeutta perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 16:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Extreme Tech | lähde MIT Technology Review | Lähetä | Kommentit

Magic Box MagSafe mod kit tuo ulkoinen akku Macille (jotkut kokoonpano vaaditaan)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/magic-box-magsafe-mod-kit-brings-the-external-battery-back-to-yo/:
Se ei ole aivan juottamalla aseet aamunkoitteessa , mutta näyttää siltä HyperMac käy läpi muutamia voltteja, jotta sen tuotteet pysyvät markkinoilla loukkaamatta lakitiimistä Apple. Ensin oli HyperJuice auto / lentoyhtiön sovitin , ja nyt Magic Box vie asioita entistä invasiiviset tasolla. Ensimmäinen vaihe: leikataan virtajohto Macin MagSafe virtalähde puoli. Toinen vaihe: rehu-kaapeli, että voit leikata kahtia osaksi MagicBox ... ja sinulla on nyt ikioma HyperMac akkua kuin erikoispitkä liveblogging istuntoja. Näyttää kuollut yksinkertaista, eikö? Ja toistaiseksi yhtiö on heitto vapaa autolaturin kaunistella paljon. Saatavana 50 dollaria maaliskuussa.

Magic Box MagSafe mod kit tuo ulkoinen akku Macille (jotkut kokoonpano vaaditaan) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 15:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmodo | lähde HyperMac | Lähetä | Kommentit

Tietokone Incident Response ja Product Security

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Mgm6AHSFbY/Computer-Incident-Response-and-Product-Security:
brothke kirjoittaa "Kun joku soittaa 911 ja paniikki ilmoittaa hätä, muutamassa sekunnissa lähettäjä tietää missä puhelu tulee, ja apua on usein vain pienen matkan päässä. Kun se tulee Tietoturvaloukkausten usein yritykset eivät ole yhtä joustavampia kykyä reagoida nopeasti. Otetaan esimerkiksi TJX Cos tietomurto, jossa epävarma langattomien verkkojen vaarantuisi kuukausia, paljastaa miljoonia Henkilökohtaiset ennätykset, ennen kuin ne selvitettyä ja lopulta vakuutena. Kun tietoisia asiasta, se otti TJX lisää muutaman kuukauden, kunnes tilanne oli täysin hallinnassa ja turvattava. Tietokone-Incident Response ja Product Security, kirjailija Damir Rajnovic antaa lukijalle erinomaisen ja käytännön opas perusteet rakentamista ja ylläpitoa turvallisuuden Incident Response Team. Kirja keskittyy saamaan lukija vauhtiin mahdollisimman nopeasti ja on täynnä arvokasta reaalimaailman ja omakohtaista ohjausta. " Lue loppuvuoden Ben katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Verizon säätämistä halvempien tiedot suunnitelmista käyttäen 3G-eron upcharge LTE

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/verizon-tweaking-low-end-data-plans-using-3g-distinction-to-u/:
No, se ei kestä kovin kauan lainkaan: näyttää Verizon tappaa sen 15 dollaria 150MB datasiirtosopimus älypuhelimille kokonaan, vaan corralling ihmiset otetaan 30 dollaria rajoittamaton vaihtoehto. Tietenkin, jossa leviämisen tietojen nälkäinen älypuhelin apps Android ( ja pian, iPhone ), 250MB kuukaudessa käyttö on yhä vähemmän kohtuullisena päivä, joten emme voi sanoa että olemme kovin yllättynyt. Samaan aikaan 9,99 dollaria 25MB ominaisuus puhelimen tiedot vaihtoehto on saada kolahtaa jopa 75MB $ 10 per 75MB yliannostus, hieman pudota 20 senttiin / MB yliannostus, että asiakkaat käsittelevät tällä hetkellä. Lopulta huomaat, että 30 dollaria rajoittamaton suunnitelma on nyt luokiteltu sovelletaan "ominaisuus puhelimissa ja 3G älypuhelimet," eikä pelkästään "älypuhelimissa", koska ne olivat ennen - nyökkäys, että Verizon tuleva LTE puhelimia ei saada saman hinnoittelun. Mitä sinä luulet piti tulla paahtava teidän Thunderbolt 20 tai 30Mbps ilman hoitoa maailmassa?

[Kiitos, anonyymi vihjeidenmyyjä]

Verizon säätämistä halvempien tiedot suunnitelmista käyttäen 3G-eron upcharge LTE perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 14:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Electric Mazda2 tulee Japaniin vuonna 2012, ei et voi ajaa sitä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/electric-mazda2-coming-to-japan-in-2012-no-you-cant-drive-it/:
Electric Mazda2 tulee Japaniin vuonna 2012, ei et voi ajaa sitä
Mazda on leikitellyt sähköistetty version Demio kompakti (tunnetaan Mazda2 pyöreän nämä osat), sillä ainakin viime vuonna, ja nyt se julkisti aloittaa joitakin vakavia tuotanto 200 km (125mile) alue autos, laittamalla ne Facebookiin vuokrasopimuksen keväällä 2012. On pari saaliit, mutta: nämä ovat vain Japanin markkinoille, ja jos se ei ole paha asia, he vain käytettävissä laivaston myynnistä. Joten, jos olet haluavat ostaa pari tusinaa Bob's Heavy Industries olet onnea. Nyt ainakin.

Jatka käsittelyssä Electric Mazda2 tulee Japaniin vuonna 2012, ei et voi ajaa sitä

Electric Mazda2 tulee Japaniin vuonna 2012, ei et voi ajaa sitä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 14:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Sähköautot Raportti | | Lähetä | Kommentit

Terroristit Bomb Moskova Airport

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gsGeOoiQxN0/Terrorists-Bomb-Moscow-Airport:
jayme0227 kirjoittaa "Terroristit räjähti pommi Moskovan vilkkain lentokenttä maanantaina surmaten 35 ihmistä ja haavoittaen toista 152, Venäjän viranomaiset sanoivat. presidentti Dmitri Medvedev, joka kutsui pommi terrori-iskun, määräsi lisäsuojaa Moskovan muilla lentoasemilla ja liikennekeskuksista, ja Moskovan poliisi meni korkean varoittaa, jos lisää pommeja. " Mukaan NY Times, "lentokenttä jäi auki maanantai-iltana, ja matkustajat jatkoivat läpi salin, jossa pommi oli räjähtänyt."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Digital Storm Slim Enix työpöydällä vie Sandy Bridge on 4.7GHz

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/digital-storms-slim-enix-desktop-takes-sandy-bridge-to-4-7ghz/:
Ylikellotettu, erikoisvalmisteinen PC on mitään uutta , eikä myöskään 4.7GHz tehtaalta . Mutta Digital Storm on onnistunut ottamaan yksi Intelin uusinta Sandy Bridge sirua että korkeus, ja se tekee niin tapauksessa, joka on paljon tyylikkäämpi kuin useimmat tornit siellä. Täysin uusi Enix perustuu Micro-ATX emolevy, pystysuora lämmöntuottoa ja MOBO se pyörii 90 astetta - liikkua, joka tehdään, jotta "hyödyntää lämmön n luontainen taipumus nousta." Kuluttajat voivat tilata alkaa tänään, 1132 dollaria tukiaseman kehua Core i3-2100, 4GB DDR3-1600 muisti, Nvidian 1GB GeForce GT 220, 1TB kovalevy ja Windows 7 Home Premium. High-end-malli topit ulos hieman pohjoiseen kahden suuren, jokaisen mallin tarjoavat hot-swap lahti ja pari USB 3.0-porttia. Silmänruokaa on alla, ja lähde linkkiä ei pidä uskalsi jos olet melko immuuni heräteostoksia.

Jatka käsittelyssä Digital Storm slim Enix työpöydällä vie Sandy Bridge on 4.7GHz

Digital Storm Slim Enix työpöydällä vie Sandy Bridge 4.7GHz perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 13:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Digital Storm | Lähetä | Kommentit

Kinect Hack Rakentaa 3D Kartat Real World

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mGohxaW66sE/Kinect-Hack-Builds-3D-Maps-of-the-Real-World:
Lanxon kirjoittaa ", totesi Kinect-Tinkerer Martin Szarski on käytetty auto, kannettava tietokone, Android älypuhelimen ja edellä Xbox 360 perifeerinen tehdä DIY-vastaava Googlen Street View. Kinect n usean kameran asettelu voidaan kaapata osa sumea , mutta hämmästyttävän vaivattomasti 3D-karttoja tosielämään ja esineitä. Kuten näimme Oliver Kreylos "aikaisin hakata, voit ottaa tiedot Kinect syvyys-herkkä kamera kartoittaa 3D piste-pilvi, todellisia etäisyyksiä. Käytä sitten väri kameran kuvaa nähdäksesi mitä RGB pikseli vastaa kunkin syvyys kohtaan, ja lopulta saapuvat värillinen, kuvioitu malli. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Valkoinen iPhone 4 AT & T: n tilin hallinnan järjestelmä nytkin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/white-iphone-4-in-atandts-account-management-system-now-too/:
Hot annetun heels on cameos eri Vodafone Saksa ja Best Buy -järjestelmien, myyttinen valkoinen iPhone 4 ei näy muualla - ja monet teistä, tämä osuu erityisen lähellä kotia. Osoittautuu kaikki AT & T tilaaja voi nyt kirjautua tililleen ja nähdä sekä 16GB ja 32GB versiot puhelin mallissa luetellut poimijan, joka voisi varmasti päätellä, että nämä kaverit ovat lähdössä vihdoin antaa ne sekä kaikki muutkin. Sitten taas, olemme myös kuulleet, että valkoinen iPhone 4 koskaan edes vasen osa AT & T: n inventaariojärjestelmät ensinnäkin, joten tämä voisi tarkoittaa hyvin vähän - mutta nyt olemme menossa ", jossa on savua, siellä palo "kulma. Verizon, sinun vuorosi .

Valkoinen iPhone 4 AT & T: n tilin hallinnan järjestelmä nytkin perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 13:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BGR | Lähetä | Kommentit

HP / Palm 9,7 tuuman Topaz tabletti käyttää 1.2GHz Qualcommille MSM8660, Adreno 220 GPU

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/hp-palms-9-7-inch-topaz-tablet-to-use-1-2ghz-qualcomm-msm8660/:
Näyttää ne kuiskaa kuulimme siitä HP: n Topaz ottaa 1.2GHz Qualcomm CPU oli totta. Ihmiset haltuunsa Pre Keski juuri teki sisäisen asiakirjan yksityiskohtien oletetaan ominaisuudet HP: n tulevan 9,7-tuumainen tabletti, ja se näyttää edellä CPU on liittynyt integroitu Adreno 220 GPU, 512 DDR2-muistia, Bluetooth 2.1 + EDR, eteenpäinsuunnatut 1,3 megapikselin kamera ja dual-bändi 802.11b/g/n WiFi. Olemme kertoneet odottaa oleophobic Gorilla Lasi näyttö standardin XGA (1024 x 768) resoluutio, vaihtoehtoja 16GB, 32GB tai 64GB tallennustilaa, valinnainen WWAN, kiihtyvyysanturi, hyrrää, valon anturi, mikrofoni ja akku tulee kestää noin kahdeksan tuntia ihanteelliset olosuhteet. Luonnollisesti webOS on laivalla, ja olemme kuulemistilaisuudessa WiFi vain malli todellakin tuli markkinoille jossain vaiheessa. Mitä kytketty versiot? HSPA, LTE ja CDMA vaihtoehdot ovat huhuja, joiden kaksi jälkimmäistä todennäköisesti SIM-lukittu, ja kolme kuljettaa A-GPS.

On syytä huomata, että nämä asiakirjat olivat ilmeisesti tuoreena viime syksynä, joten kaikki on selvästi muuttua. Se sanoi, emme kaivaa kertoo, että HP tulee tekemään kaikkensa täyden tukensa salama täällä pöydältä, se voi myös harkita kanssa Blio digitaalisen lukutoukkia läsnä. Luonnollisesti pilvipalveluihin on muotoutumassa olevan valtavan paljon, ja se tulee ehdottomasti tukea induktiivinen latauksen kautta Touchstone v2. Nämä dokumentit vahvistavat myös , mitä olin kuullut siitä Kosketa Jaa, toisen sukupolven Touchstone myös käsitellä langaton kuvan jakamiseen, langaton äänen suoratoisto ja hihnan vapaa video säteilevä (vain muutamia mainitakseni). Hit lähde linkkiä täynnä laiha, ja voit painetta HP siirtää 9 helmikuu hieman lähempänä tänään.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

HP / Palm 9,7 tuuman Topaz tabletti käyttää 1.2GHz Qualcommille MSM8660, Adreno 220 GPU perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 12:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Uusista Keski | Lähetä | Kommentit

Mozilla ehdottaa "Älä Seuraa" HTTP Header

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FTOjCzY1hPk/Mozilla-Proposes-Do-Not-Track-HTTP-Header:
MozTrack kirjoittaa "syntyminen tiedonlouhinnan kolmannen osapuolen mainostajat on aiheuttanut kansallisen keskustelun tietosuoja-asiantuntijat, lainsäätäjät ja selain kannattajia. Mozillan Firefox on suosittu selain yritys on ehdottanut uusi ominaisuus, joka estää ihmisten henkilökohtaisia tietoja saa louhitaan ja myydään mainontaa. ominaisuutta käyttäjien asettaa selaimen etusija, joka lähettää halunsa kieltäytyä kolmannen osapuolen mainonnan perustuva seuranta. Se tekisi tätä kautta "Älä Seuraa" HTTP header jokaisesta napsautuksesta tai sivun näkymän Firefox. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Robo-kitara järkyttävä! Gibson avaamisesta Firebird X alustan kolmannen osapuolen kehittäjille, App Store välitön

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/robo-guitar-shocker-gibson-opening-firebird-x-platform-to-third/:
Olemme nähneet tulevaisuuden kitaroita, ja se on App Storesta. Ainakin se mitä Gibson haluaisi meidän uskovan, koska se ilmoittaa, että se avaaminen Pure-Analog Moottori ja koko Firebird X foorumin kolmannelle laitteet. En tiennyt että se oli alusta, ethän? Oletettavasti se oli yli-hinnoiteltu kitaran ominaisuuksia, emme tarvitse (ja lapa emme erityisesti pidä)? Sama täällä. Ilmeisesti yhtiö pian valjastamiseen kaikenlaisia Pure-Analog kitaroita, kun maailman, kaikissa eri hintaluokissa. Emme tiedä mitä tämä tarkoittaa rock'n'roll, vaikka olemmekin melko varma, että kaveri Muse omistaa jo kolme. Hit lähde linkkiä kaikille mahtava deets.

Robo-kitara järkyttävä! Gibson avaamisesta Firebird X alustan kolmannen osapuolen kehittäjille, App Store pian alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 12:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Gibson | Lähetä | Kommentit

Windows Phone 7 karkaaminen devs "todella innoissaan" Microsoftin tiekartta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/windows-phone-7-jailbreak-devs-genuinely-excited-by-microsoft/:
Microsoft on pelannut todella viileä orastava Windows Phone 7 hakkeriyhteisö toistaiseksi, joka on voittanut niitä ystäviä kaikenlaisia tärkeitä paikkoja - ei vähiten joka on ChevronWP7 joukkue itse. Ensimmäiset pojat jakaa alustan auki homebrew apps hiljattain kutsuttu jopa Redmond varten palaveri, jossa miestä, ja nyt näyttää kokouksissa olivat hedelmälliset liioittelematta, vaikka paljon siitä, mitä he näkivät oli NDA, he sanovat he "todella innoissaan", mitä Microsoft on tekeillä. Lisäksi Microsoft oli ystävällisesti antaa joukkueen heads-up, että tuleva alustan päivitys rikkoisi olemassa ChevronWP7 työkalu, vaikka he sanovat, että he "yhteistyötä Microsoftin kanssa väliaikaisesta ratkaisusta, joka tukee edelleen homebrew kehitystä päivityksen jälkeen . " Ottaen huomioon, että he ovat jo ojentanut jailbreaker extraordinaire Geohot samoin, se on selvää, että Microsoft ei usko tätä on musta-valkoinen tilanne - ChevronWP7 pojat näyttävät ajattelevan homebrew on paikka jossain alustan tulevaisuuden Se vain jää nähtäväksi, miten tämä menee pelaamaan.

Windows Phone 7 karkaaminen devs "todella innoissaan" Microsoftin suunnitelma alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 12:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink GeekSmack | lähde ChevronWP7 | Lähetä | Kommentit