mandag den 24. januar 2011

LED-ajovalot voidaan lisätä jopa kuusi kilometriä sähköauton alue

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/led-headlights-can-add-up-to-six-miles-of-electric-vehicle-range/:
LED-valaistus voi lisätä jopa kuusi kilometriä sähköauton alue
Olemme kartoittaa etenemistä in-kodin valaistus, sytytys korvaa hehkulamput, mutta itse hitaasti kävely polkua vanhentuminen kuten LED-lamput halvempaa ja yleisempää. Se on paljon sama ajovalot edessä, LED haltuun enemmän autovalojen, ja nyt Osram Sylvania antaa meille toinen syy tehdä tämä tapahtuu aikaisemmin. LED-lamput voivat tarjota saman verran valoa kuin perinteiset hehkulamput auton lamput vähemmän kuin 25 prosenttia energian piirtää. On kaasukäyttöinen auto joka ei ole niin iso juttu, jossa LED käytetään lähinnä siksi etuja, kuten jäähdytin temps, pidempi ja suurempi tyylillinen vapaus, mutta EV että vähennys virrankulutus voi tarjota niin paljon kuin kuuden kilometriä sysäyksen alueen yhdellä latauksella. Tämä ei ehkä kuulosta paljolta, mutta jos joskus loppuu mehu viiden meripeninkulman päässä kotoa saatat muuttaa mielesi.

Jatka käsittelyssä LED-ajovalot voidaan lisätä jopa kuusi kilometriä sähköauton alue

LED-ajovalot voidaan lisätä jopa kuusi kilometriä sähköauton valikoima perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 09:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar