mandag den 24. januar 2011

Windows Phone 7 karkaaminen devs "todella innoissaan" Microsoftin tiekartta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/windows-phone-7-jailbreak-devs-genuinely-excited-by-microsoft/:
Microsoft on pelannut todella viileä orastava Windows Phone 7 hakkeriyhteisö toistaiseksi, joka on voittanut niitä ystäviä kaikenlaisia tärkeitä paikkoja - ei vähiten joka on ChevronWP7 joukkue itse. Ensimmäiset pojat jakaa alustan auki homebrew apps hiljattain kutsuttu jopa Redmond varten palaveri, jossa miestä, ja nyt näyttää kokouksissa olivat hedelmälliset liioittelematta, vaikka paljon siitä, mitä he näkivät oli NDA, he sanovat he "todella innoissaan", mitä Microsoft on tekeillä. Lisäksi Microsoft oli ystävällisesti antaa joukkueen heads-up, että tuleva alustan päivitys rikkoisi olemassa ChevronWP7 työkalu, vaikka he sanovat, että he "yhteistyötä Microsoftin kanssa väliaikaisesta ratkaisusta, joka tukee edelleen homebrew kehitystä päivityksen jälkeen . " Ottaen huomioon, että he ovat jo ojentanut jailbreaker extraordinaire Geohot samoin, se on selvää, että Microsoft ei usko tätä on musta-valkoinen tilanne - ChevronWP7 pojat näyttävät ajattelevan homebrew on paikka jossain alustan tulevaisuuden Se vain jää nähtäväksi, miten tämä menee pelaamaan.

Windows Phone 7 karkaaminen devs "todella innoissaan" Microsoftin suunnitelma alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 12:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink GeekSmack | lähde ChevronWP7 | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar