mandag den 24. januar 2011

Bloom Elektronit "pay-what-you-kuluttaa palvelun ajattelee ulkopuolella ruutuun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/bloom-electrons-pay-what-you-consume-service-thinks-outside-the/:
Bloom Energian osuvasti nimeä kantava Bloom Box teki splash viime vuoden paljon hooplah , tuo tykkää Arnold Schwarzenegger ja Colin Powell sen paljastus. Mutta kun lupaus tehokas polttokennoteknologiaan on suuri eko-mielinen ja jopa pitkän aikavälin kitupiikki, keski-ja korkeilla kuusinumeroinen etukäteen hintaraja potentiaalisesta asiakaskunnasta on vain ylempi johtoporras on ympäristön kannalta tajuissaan. Cue Bloom Elektronit - sen sijaan maksaa Bloom Laatikot ja omistaminen kokonaan, voit vuokrata 2MW asennus ilman rahaa alas ja maksaa vain elektronit käytössä. 10 vuoden sopimus tarvitaan, joka kyllä ei laita älypuhelin sitoutunut häpeä, mutta Bloom toivoo tämän Credit Suisse / Silicon Valley Bank tukema suunnitelma avaa oven oppilaitosten ja yleishyödyllisille liittyä puhelimessa. Lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Bloom Elektronit "pay-what-you-kuluttaa palvelun ajattelee ulkopuolella ruutuun

Bloom Elektronit "pay-what-you-kuluttaa palvelun ajattelee laatikon ulkopuolella perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 10:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar