mandag den 24. januar 2011

Grace Digital punts WiFi radio osaksi langatonta kirjahylly kaiutinjärjestelmä, ei voi paeta Reciva haamu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/grace-digital-punts-wifi-radio-into-a-wireless-bookshelf-speaker/:
Juuri kun luulimme Grace Digital Audio oli kaatunut uusi touch-ystävällinen lehtiä , yhtiön takaisin toiseen WiFi internet-radio, joka käyttää turhauttavaa Reciva liitäntä . Emme voi sanoa että olemme tyytyväisiä, mutta yrityksen uusi 250 dollaria langaton stereo-mikrosarja ei ole yksi uusi ominaisuus, joka voisi olla tutustumisen arvoinen - se tulee parin komea kirjahyllykaiuttimia, yhteyden yli eetteriin samoin. Tällä kertaa et voi vain yhdistää kodin langattoman verkon (tai ylimääräiset Media Player) ja vedä alas kuormien sävelet kuin tyypillinen joukon palveluita - myös Pandora, Live365 ja Sirius XM - mutta kuunnella stereona myös, mutta toivottavasti piilossa, että ruma neljän rivin LCD-näyttö ja sen harmittava pesiä valikot koskaan häiritsevää mieltä.

Jatka käsittelyssä Grace Digital punts WiFi radio osaksi langatonta kirjahylly kaiutinjärjestelmä, ei voi paeta Reciva haamu

Grace Digital punts WiFi radio osaksi langatonta kirjahylly kaiutinjärjestelmä, ei voi paeta Reciva haamu perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 18:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Grace Digital | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar