mandag den 24. januar 2011

Neverware n Juicebox 100 puristaa uutta eloa ikääntyminen koulun tietokoneet (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/neverwares-juicebox-100-squeezes-new-life-into-aging-school-com/:
Tyypillinen koulun koneella ei luultavasti ole kone haluat käyttää päivittäin - perennially takana käyrä teknologiaan, koska opettajat ei ole varaa Smokin 'kuuma näytönohjaimet ja Primo jalostajien vuosi toisensa jälkeen. Talousarviot ja tuloksena haluttomuus väistämättä vanha laitteisto, joka menee sitten vanhentunut ... mutta pieni käynnistyksen nimeltään Neverware mielestään voi lopettaa kierteen murheellinen kanssa virtualisoinnin tekniikkaa. Sen yhtenä tuotteena, Juicebox A100, voi olla jopa Sata ikkunaa 7 virtuaalisia työpöytiä nykyisten laitteiden, melko paljon riippumatta sen iästä - kaikki tietokoneet tarve on toimiva LAN-liitin, 500 MHz prosessori ja 128 Mt muistia, joten koulut voisivat pitää niiden beige laatikot ja vain päivittää Juicebox sijaan. Perustaja Jonathan Hefter ei ole hinnoittelu laadittu vielä - ja hänen pieni yritys on vain kolme laatikkoa työtä tällä hetkellä - mutta hän on luotsannut teknologia pari koulua ja suunnittelee beta pian - kaikki samalla unet miten meidän vuorille e-jätteen voitaisiin muuntaa hyödylliseksi tietokoneita köyhimpien maailman kansakunnat. Onnea, jätkä! Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Neverware n Juicebox 100 puristaa uutta eloa ikääntyminen koulun tietokoneet (video)

Neverware n Juicebox 100 puristaa uutta eloa ikääntyminen koulun tietokoneet (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 08:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Observer , Next Web | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar