mandag den 24. januar 2011

Verizon säätämistä halvempien tiedot suunnitelmista käyttäen 3G-eron upcharge LTE

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/verizon-tweaking-low-end-data-plans-using-3g-distinction-to-u/:
No, se ei kestä kovin kauan lainkaan: näyttää Verizon tappaa sen 15 dollaria 150MB datasiirtosopimus älypuhelimille kokonaan, vaan corralling ihmiset otetaan 30 dollaria rajoittamaton vaihtoehto. Tietenkin, jossa leviämisen tietojen nälkäinen älypuhelin apps Android ( ja pian, iPhone ), 250MB kuukaudessa käyttö on yhä vähemmän kohtuullisena päivä, joten emme voi sanoa että olemme kovin yllättynyt. Samaan aikaan 9,99 dollaria 25MB ominaisuus puhelimen tiedot vaihtoehto on saada kolahtaa jopa 75MB $ 10 per 75MB yliannostus, hieman pudota 20 senttiin / MB yliannostus, että asiakkaat käsittelevät tällä hetkellä. Lopulta huomaat, että 30 dollaria rajoittamaton suunnitelma on nyt luokiteltu sovelletaan "ominaisuus puhelimissa ja 3G älypuhelimet," eikä pelkästään "älypuhelimissa", koska ne olivat ennen - nyökkäys, että Verizon tuleva LTE puhelimia ei saada saman hinnoittelun. Mitä sinä luulet piti tulla paahtava teidän Thunderbolt 20 tai 30Mbps ilman hoitoa maailmassa?

[Kiitos, anonyymi vihjeidenmyyjä]

Verizon säätämistä halvempien tiedot suunnitelmista käyttäen 3G-eron upcharge LTE perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 14:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar