mandag den 24. januar 2011

Zelrix sähköisen migreeniä estävän korjaustiedoston pään FDA tarkastelun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/zelrix-electronic-anti-migraine-patch-heads-to-the-fda-for-revie/:
Olemme nähneet joitakin elektronisia laitteita, jotka lupaavat parantaa migreenin aikaisemmin, mutta NuPathe n Zelrix laastari varmasti näyttää olevan kaikkein käytännön, ja se on vain mennyt askeleen lähempänä Yhdysvaltain markkinoilla. Yhtiö ilmoitti hiljattain, että FDA on hyväksynyt sen hakemuksen ja New Drug Application, ja se sanoo, että nyt on tavoitteena mennessä 29 elokuu 2011 osalta FDA loppuun sen uudelleen. Mitä itse korjaustiedoston, se kertakäyttöinen laastari, joka perustuu lievä sähkövirran "aktiivisesti liikenteen" anti-migreeni lääke Sumatriptaanin läpi ihoon prosessi nimeltä iontoforeesin. Se, NuPathe sanoo, ei ainoastaan mahdollistaa johdonmukaisemman ja valvottu läpilasku huume, mutta se myös kierretään pahoinvointia ja oksentelua, joka voi ilmetä lääkitystä suullisesti - mikä yhtiö toteaa voi riittää aiheuttamaan jotkut ihmiset välttää lääkitystä kokonaan. Pään ohi tauon tiedotteeseen.

Jatka käsittelyssä Zelrix sähköisen migreeniä estävän korjaustiedoston pään FDA tarkastelun

Zelrix sähköisen migreeniä estävän korjaustiedoston pään FDA tarkastelun alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 23:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink MedGadget | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar