mandag den 24. januar 2011

Sonyn Music Unlimited palvelu infiltraattien Ranska, Saksa, Italia ja Espanja, tarjoaa streaming musiikkia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/23/sonys-music-unlimited-service-infiltrates-france-germany-ital/:
Katso tämän viestin? Sinun ei enää tarvitse jos asuu Ranskassa, Saksassa, Italiassa tai Espanjassa, Sonyn kaulitaan sen Music Unlimited tilaus streaming-palvelun kussakin edellä mainitussa kansakunta juuri eilen. Pohjimmiltaan se on sama sopimus, joka käynnistettiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa viime kuussa , mutta hieman halvemmalla koska valuuttakurssi: € 3,99 kuukaudessa ostaa sinulle virtuaalisen radiokanavan että purojen miljoonia kappaleita Sonyn televisioissa, Blu-ray tai PS3 - kannettavien laitteiden ja puhelimien tapaan - vaikka € 9,99 päivityksiä palkkio suunnitelma, jonka avulla voit valita kappaleista kysyntään ja luodaan soittolistoja. Seuraava pysäkki: Pohjois-Amerikka. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Sonyn Music Unlimited palvelu infiltraattien Ranska, Saksa, Italia ja Espanja, tarjoaa streaming musiikkia

Sonyn Music Unlimited palvelu infiltraattien Ranska, Saksa, Italia ja Espanja, tarjoaa streaming musiikkia alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 23 tammikuu 2011 19:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar