mandag den 24. januar 2011

Genovation G2 tavoitteena on vihrein asia voi ajaa, on valmistettu uusiutuvista ja kierrätetyistä osista

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/genovation-g2-aims-to-be-the-greenest-thing-you-can-drive-will/:
Yksi iso kompastuskivi niille vielä halua omaksua ympäristöystävällisiä valtakirjojen sähköautojen on kiistaton tosiasia, että rakennus EV kustannukset runsaasti kannalta luonnonvarojen ja energian käyttöä. Toivoen torjumaan tätä huolta, Genovation on kehittämässä uutta G2 sähköauton (G1 oli Ford Focus muunnettu suoraan hyllyltä osat kulua paristot), joka yrittää maksimoida uusiutuvien ja kierrätettyjen materiaalien sen rakentamiseen. Se on juuri valmistunut ensimmäinen vaihe sen kehityksen, jossa neljännes pienoismallit ovat rakentaneet Tata Technologies ja joukko simulaatioita, analyysit ja testit on ajettu. Vaiheet kaksi ja kolme osallistuu rakentamiseen toimivia prototyyppejä ja ennen tuotannon ajoneuvoja, joiden Neljäs vaihe oletettavasti on alkaa meidän kestävä elämäntapa utopia.

Jatka käsittelyssä Genovation G2 tavoitteena on vihrein asia voi ajaa, on valmistettu uusiutuvista ja kierrätetyistä osista

Genovation G2 tavoitteena on vihrein asia voi ajaa, on valmistettu uusiutuvista ja kierrätetyistä osista perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 05:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Autoblog Green | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar