mandag den 24. januar 2011

3M touts kapasitiivinen kosketusnäyttö, jossa pieniä etupaneelit, 10x reagointinopeutta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/3m-touts-capacitive-touchscreens-with-tiny-bezels-10x-faster-re/:
Lisää toinen on ( lyhyt ) lista hämärtää asioita, liukastui liikevaihtomme CES. 3M, kyseistä yhtiötä materiaalien ja komponenttien mennä herkullisia uusia vempaimia, vietti aikaa Vegas tässä kuussa keskustelemme uusi tapa rakentaa kapasitiivinen kosketusnäyttö paneelit. Palkkaamalla hopea sen johtavat materiaalit, 3M sanoo se on voitu pienentää piirien reunalla kosketusnäyttö, jonka koko suuruusluokkaa, jolloin sormi-friendly näytöt hankaloittaa iso etupaneelit. Lisäksi, koska hopea on hyvä johtavuus, vasteajat on todettu notkahdus alaspäin niin alhainen kuin 6 ms, joka on kymmenen kertaa nopeammin kuin nykyisin käytössä indiumtinaoksidista kamaa. Se väittää, että kumpikaan eteneminen on vallankumouksellinen tänään, koska Bezels palvelevat tarkoitusta tarjota tartuntapinta ja liuskekiven laitteita ja kosketa vastata rajoittavat tällä hetkellä ohjelmisto viive on enemmän kuin laitteiston ominaisuudet, mutta 3M varmasti näyttää olevan mukava rakennuspalikka tulevaisuutta. Tulevaisuus on 2012 mukaan yhtiön arviot.

3M touts kapasitiivinen kosketusnäyttö, jossa pieniä etupaneelit, 10x reagointinopeutta perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 16:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Extreme Tech | lähde MIT Technology Review | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar