mandag den 24. januar 2011

Daimler ja BYD: n GOLF sähköauto lähestyvät loppuun?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/daimler-and-byds-golf-electric-car-getting-closer-to-completion/:
Daimler ja BYD: n GOLF sähköauto lähestyvät loppuun?
Daimler AG on tietysti tunnetaan parhaiten tuottajana Mercedes-Benz ajoneuvoja, autoja yleensä istua kohti yläpäähän omissa luokissaan. BYD , toisaalta tekee akut, kännyköiden ja edullinen autojen usein näyttävät kauhean, todella paljon kuin muut, vaan kalliimmat. Petikaverit nämä, mutta mukaan "perillä yksittäisen" lainaama Wall Street Journal kaksi lähestyvät viimeistelyä suunnitelmia sähköauto, jäädyttämisestä suunnittelu ennen tuotannon alkaa loppua kohti 2012. Auton sanotaan olevan nimeltään GOLF, seisomaan Green, Happi, valo, ja Ystävyys - vaikka että L voisi myös kaksinkertainen Oikeusjuttu koska VW on jo myy Golf Kiinassa. Tämä kumppanuus on samanlainen kuin mitä BMW tekee, työskentelee Brilliance China Automotive saada jalansijaa osaksi mahdollisesti Kiinan EV markkinoilla, joka on jo alkanut lämmetä ja olisi vain jatkaa sitä lähivuosina.

Daimler ja BYD: n GOLF sähköauto lähestyvät loppuun? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 08:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink The Truth About Cars | lähde Kiina Realtime raportti | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar