mandag den 24. januar 2011

Monome Arc OSC ohjain on yksinkertainen, tyylikäs ja kallis

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/24/monome-arc-osc-controller-is-simple-elegant-and-expensive/:

Jos et ole perehtynyt Monome , yhtiö suunnittelee ja rakentaa ainutlaatuinen, minimalistinen säätimet rajoitettu painoksia erotteleva Music Maker on syvät taskut. Yhtiön uusin, Arc, on kaksi anodisoitu hiottu alumiini nupit, kotelo on valmistettu musta saksanpähkinä (kestävästi korjattua Keski Pennsylvania, tietenkin), lyijytöntä piirilevyt ja piiri, huopa lipsahdus matto on valmistettu villasta ostetaan pieniltä maatilojen USA ja - no, aika paljon se. Käsi kootaan tilalla New Yorkin osavaltion pohjoisosassa, tämä laite lähettää OSC tiedot tietokoneeseen USB. Jokainen nappulaa ympäröimä rengas 64 LED, ja jokainen nuppi voidaan määrittää mikä tahansa muusikon sydämensä kyllyydestä. Videon (tauon jälkeen) on yhdistetty sarjan kuusikymmentäneljä ohjain tehdä otoksen siepparinsyvennys. Näyttää hauskaa! Harmi se maksaa enemmän kuin meidän vuokra kuukaudessa. Saatavana 18. helmikuuta kaksi nappulaa (500 dollaria) ja neljä nuppia (800 dollaria) kokoonpanoissa.

[Kiitos, Zack]

Jatka käsittelyssä Monome Arc OSC ohjain on yksinkertainen, tyylikäs ja kallis

Monome Arc OSC ohjain on yksinkertainen, tyylikäs ja kallis perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 tammikuu 2011 10:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Monome.org | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar