onsdag den 20. april 2011

ThinkPad Edge E220s saatavilla nyt 749 dollaria, kulkee taulukkolaskenta kuten tuulen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/20/thinkpad-edge-e220s-available-now-for-749-runs-spreadsheets-li/:

ThinkPad Edge E220s

Lenovo on ollut vähän ja repiä äskettäin . Pahus, se oli vasta eilen, että virtaviivainen ja tehokas X220 ja X220T meni myyntiin verkossa. Tänään on ThinkPad Edge E220s saada joitakin "osta nyt" rakkaus. Tämä lisää edullinen, 3,25-kiloisen ultraportable on kuljettava kuluttajille alkaen 749 dollaria ja 250GB kiintolevy, Intel HD 3000 näytönohjain, Sandy Bridge-luokan Core i5-ja mitättömät 2GB RAM-muistia. Voit kolahtaa että 4 Gt ja Core i7, mutta muita päivityksiä on tehtävä jälkimarkkinapalveluihin. Olemme varmoja et aio tehdä ton raskaan tehtävät, kuten videoeditointiin, on 12,5-tuumainen näyttö muutenkin.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

ThinkPad Edge E220s saatavilla nyt 749 dollaria, kulkee taulukkolaskenta kuten tuuli perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 huhtikuu 2011 17:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Lenovo | Lähetä | Kommentit

DoJ Rajat Microsoftin osto Novell Patentti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sxZGr0pD-Eg/DOJ-Limits-Microsofts-Purchase-of-Novell-Patents:

itwbennett kirjoittaa "Novell, jakelija SUSE Linux OS, on suostunut muuttamaan ehdotetun paljon myydä patentteja CPTN Holdings, Microsoft järjestetty yritysten yhteenliittymälle, täyttääkseen DoJ huoli vaikutuksista avoimen lähdekoodin ohjelmistot, DoJ sanoi. Sopimus edellyttää Microsoft myy Novellin patentteja takaisin Attachmate ja Microsoft saavat luvan käyttää näitä patentteja ja patenttien osti kolme muuta omistajien CPTN. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Fisker Karma tuotanto hitaasti ylösajon, ensimmäiset toimitukset odotetaan kesäkuussa tai heinäkuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/20/fisker-karma-production-slowly-ramping-up-first-deliveries-expe/:


Yhtiö vaatii sitä ei "oikeasti tulkitaan viivytystä", koska se on mennyt prototyypin tuotannosta vain 37 kuukautta, mutta Fisker sanoo nyt, että ensimmäinen kokonaan sähköllä Karma ylellisyyttä ajoneuvot toimitetaan omistajilleen joskus kesäkuussa tai heinäkuussa - mikä huomaat ei ole myöhäistä 2010 tai 2011 ensimmäisellä neljänneksellä, kuten oli luvattu. Fisker Roger Ormisher huomauttaa myös, että yritys piti alkaa "rajoitettu sarja tuotanto" maaliskuun lopussa suunnitellusti , ja hän sanoo yhtiön "ylösajon hitaasti jotta absoluuttinen laatu." Kannattaisiko lähes $ 100k hintalappu? Se varmasti näyttää , jos sinulla rahaa säästää.

Fisker Karma tuotanto hitaasti ylösajon, ensimmäiset toimitukset odotetaan kesäkuussa tai heinäkuussa perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 huhtikuu 2011 16:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Autoblog Green | Lähetä | Kommentit

Kirja-arvostelu: rauhallinen Java Web Services

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/btF2du2s8Qg/Book-Review-RESTful-Java-Web-Services:

jm2dev kirjoittaa "nimi on itse kuvaileva, opit mitä REST arkkitehtuuri, käsitteiden takana, edut ja rajoitteet, ja miten toteuttaa verkkopalveluita rauhallinen tapa palvella ja kuluttaa sisältöä käyttäen Java-ohjelmointikieltä, koska komentorivi sovelluksia, työpöydän graafinen asiakas hoitaa sovelluspalvelin tai jopa itsenäisinä sovelluksina. Lähes kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaa kanssa verkkopalveluita Java REST tapa kattaa tämän kirjan. " Lue loppuvuoden Jose katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






USAF Gets F-35 Flight Simulator

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wl6nJxO1s6M/USAF-Gets-F-35-Flight-Simulator:

cylonlover kirjoittaa "Eglin Air Force Base on juuri ottanut haltuunsa laite, joka olisi varmasti lopullinen lelu lento sim pelaamista fanit. F-35 Lightning II Koko operaation Simulator (FMS) järjestelmä sisältää hifi-360-astetta näyttöpäätteet järjestelmä ja muunneltavat ohjaamo, joka voi simuloida kaikki kolme variantteja F-35 Lightning II Yhdysvaltain ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden palveluista - perinteisen nousu-ja lasku (CTOL) F-35A, lyhyt nousu-ja pystysuora lasku (STOVL) F- 35B ja F-35C operaattorin variantti. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Intel vahvistaa, että Android 3.0 on tulossa x86 Tabletit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5Nu4qGXvlOE/Intel-Confirms-That-Android-30-Is-Coming-To-x86-Tablets:

Timotei kirjoitti: "Ottaen huomioon, että x86-ja ARM on pelannut ohittaa ainakin niiden tulevaisuus * lupasi * tehokkuusetuja, ja että on olemassa ton x86 tablettia toimii, on hyvä nähdä cross-platform OS valintoja. suosituin Linux distro (Ubuntu) sekä useat muut perinteiset Linux vaihtoehtoja Windows (vaikka toistaiseksi vain tech demoja), ja Android - mielenkiintoinen sekoitus. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kirja-arvostelu: rauhallinen Java Web Services

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x9XhmZ_Pfk8/Book-Review-RESTful-Java-Web-Services:

jm2dev kirjoittaa "nimi on itse kuvaileva, opit mitä REST arkkitehtuuri, käsitteiden takana, edut ja rajoitteet, ja miten toteuttaa verkkopalveluita rauhallinen tapa palvella ja kuluttaa sisältöä käyttäen Java-ohjelmointikieltä, koska komentorivi sovelluksia, työpöydän graafinen asiakas hoitaa sovelluspalvelin tai jopa itsenäisinä sovelluksina. Lähes kaiken mitä sinun tarvitsee tietää aloittaa kanssa verkkopalveluita Java REST tapa kattaa tämän kirjan. " Lue loppuvuoden Jose katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


Linux Patenttisuoja Network uistimet Facebook, HP

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4apnt52FybQ/Linux-Patent-Protection-Network-Lures-Facebook-HP:

jbrodkin kirjoittaa "Facebook, HP, Rackspace, Juniper, Fujitsu ja kymmenet muut järjestöt ovat liittyneet ryhmään rakennuksen puolustava patenttisalkun suojella Linux-käytön jäseniä mahdollisten oikeusjuttujen. Open Invention Network (OIN) - perustettiin vuonna 2005 IBM: n NEC, Novell, Phillips, Red Hat ja Sony - on saanut 300 Linux liittyvät patentit ja lisenssit 2000: ssa yhteensä tarjous suojella Linux yhteisöä tekijänoikeuksien oikeusjuttuja. ryhmä lisäsi 74 uutta jäsentä tänä vuonna, ja antaa johtajuus asema Google, joka taistelee oikeusjuttuja suunnattu Linux-pohjainen Android. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Virkamiehet sanovat "Niskat Työttömillä" Plan Ei Super

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C007msm-7UU/Officials-Say-Capes-For-the-Unemployed-Plan-Not-Super:

Sen jälkeen, mitä on ollut eeppinen markkinointi kokous, Florida työttömyys virasto päätti antaa 6000 punainen viitat ja työttömien osana "Kap--Bility Challenge" pr-kampanja. Viitat maksaa 14.000 dollari (ei paha hinta 6k viitat itse) ja esillä sarjakuvahahmon nimeltä "Dr. Evil Työttömyys." Kuten voisi kuvitella, virkamiehet vaativat tutkimus voidaan panna vireille. Se on hyvä asia on runsaasti Caped do-gooders ilman alan työpaikat, jotka pitäisi pystyä auttamaan.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Hallituksen Internet ID Ehdotus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4ajsIayiYaE/The-Government-Internet-ID-Proposal:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Onko alku hallitus seuranta? Asiantuntija Electronic Privacy kävelee mahdollisuuksia ja vaaroja koskevan kansallisen online turvajärjestelmä ajaa, osittain, Yhdysvaltain Department of Homeland Security."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Apple Kirjautuminen sijainnit Kaikki iPhone Käyttäjät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ld1XL2poLAo/Apple-Logging-Locations-of-All-iPhone-Users:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Guardian kertoo, että tutkijat ovat löytäneet piilotiedosto kaikki iPhone, iPads, ja kaikki tietokoneet ne synkronoi hakkuiden timestamped leveys-ja pituusaste käyttäjän, koska kesäkuussa 2010. Työkalu on verkkosivustollaan tarkistaa itse. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.