onsdag den 20. april 2011

Googlen Map Maker on klooni Kartat, paitsi voit raapustaa paikallisia tietoja koko se

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/19/googles-map-maker-is-a-clone-of-maps-except-you-can-scribble-l/:


Google saattaa olla stashed sijainnit joka WiFi-tukiaseman ja lähikauppaan goodie maailmassa, mutta on olemassa asioita, jopa 360 asteen kamera, massiivinen algoritmit ja itse ajaa autoa ei voi tehdä, asioita, kuten kartoittaa paikat kaikki suosikki naapuruston kummittelee. Siksi Google tarvitsee sinua. Tällä viikolla yhtiö valloilleen Google Map Maker on Yhdysvallat, joka on pohjimmiltaan rinnakkainen Google Maps-versio, että kuka tahansa voi lisätä - täsmentämiseksi nykyisen verkon kanssa lisätietoja, kuten tarkkoja rakenteita, salainen kohdat, mitä välität nimi . Google aikoo tarkastella kaikkia crowdsourced muokkausta, mutta niin se ei aivan olla avoin kilpailu - valmistella pikkuisen epäilevästi kun paljastaa paikat haudattu ydinvoiman käynnistää siiloihin ulkomaalainen esineitä, ja paikallisen Jedi dojo.

Googlen Map Maker on klooni Kartat, paitsi voit raapustaa paikallisten tietojen koko on alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 huhtikuu 2011 22:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Google Lev Long Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar