onsdag den 20. april 2011

YouTube alkaa muuntamiseen kaikki uudet kuvat ja WebM, on jo kolmasosa sen kirjaston valmis

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/20/youtube-starts-transcoding-all-new-uploads-to-webm-already-has/:


Googlen ratkaista tuoda WebM videoiden suoratoisto ja massat ei näytä olleen heikentynyt yleinen kiinnostuksen puute muusta teknologian maailmaan, ja yhtiön ilmoitti, että jokainen uusi YouTube nyt automaattisesti transcoded osaksi WebM versio. Lähes kolmannes YouTuben arkistot ovat jo tehneet siirtymistä avoimen lähdekoodin muodossa, mutta jos olet sitä mieltä, että on pieni osa, sinun pitäisi luultavasti tietää, että 30 prosenttia muodostavat 99 prosenttia kaikista näkemyksiä päällä. Ilmeisesti meillä kaikilla on suppeampi joukko etuja kuin haluamme uskoa. Niin, kaikki suositut vids koodattu ja joka saapuvista saada transcoding hoito, kaikki mitä tarvitset on nyt yhteensopiva selain - Chrome (luonnollisesti), Firefox 4, Opera, tai IE9 ja plug-in - ja ilmoittautua YouTuben HTML5 oikeudenkäynnin alla olevan linkin kautta saat pyörivät WebM toisto. Lisäämällä "& webm = 1" hakumerkkijonoa tai videon URL auttaa myös varmistaa, että saat hyvää kamaa.

YouTube alkaa muuntamiseen kaikki uudet kuvat ja WebM, on jo kolmasosa sen kirjastosta valmiita perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 huhtikuu 2011 04:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde YouTube blogi , YouTube.com/HTML5 | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar