onsdag den 20. april 2011

Tutkijat keuliminen DLC valkokangas katsella kirkkaassa valaistuksessa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/19/researchers-show-off-dlc-projector-screen-viewable-in-bright-lig/:


Yksi koputtaa vastaan ​​projektorit on aina ollut se, että he eivät kykene suorittamaan niiden täyden ellei huone on täysin pimeä, mutta se voi lopulta muuttua, jos jotkut tutkijat Japanin Tohoku University on omalla tavallaan. He ovat kehittäneet valkokangas perustuu hajavalon Control (tai DLC), joka sallii vain valon projektori levitä niitä kohtaan, tuijottaen tietokoneen ruutua, kun taas kaikki muut ympäristön valoisuuden joko imeytyy tai heijastuu pois. Tietenkin, tämä ei tarkoita näyttö on aivan valmis kotiteatterin tai kokoustilaan. Kuten huomaatte yllä, nykyinen näyttö koostuu pienistä paneelit jättää jonkin verran havaittavissa saumat, ja se ilmeisesti on edelleen suuria vaikeuksia suorassa auringonpaisteessa, vaikka tutkijat ovat varmoja että näitä ongelmia voidaan lopulta voittaa. Pään ohi tauko tarkistaa sitä videolle.

Jatka käsittelyssä Tutkijat keuliminen DLC valkokangas katsella kirkkaassa valaistuksessa


Tutkijat keuliminen DLC valkokangas katsella kirkkaassa valaistuksessa perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 huhtikuu 2011 21:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DigInfo TV | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar