onsdag den 20. april 2011

Toshiba Qosmio T851 voidaan tehdä samanaikaisesti 2D ja lasit ilman 3D saapuu Japanissa tämän vuoden heinäkuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/20/toshiba-qosmio-t851-can-do-simultaneous-2d-and-glasses-free-3d/:


Lasit-free 3D kannettavan tietokoneen on nyt vain muutaman lyhyen kuukauden päässä. Toshiba on asettanut irti yksityiskohtia sen uusi 15,6-tuumainen Qosmio T851, ja tämä kaveri lupaa paitsi luopua unstylish lasit , mutta myös antaa sinulle 2D-ja 3D-kuvia samanaikaisesti. Voit tarkastella sisältöä eri ulottuvuuksia naapurimaassa ikkunoissa (kuten yllä olevassa kuvassa), ansiosta tuttu parallaksi tekniikka - lähettämällä eri kuvan kunkin silmä - joka on tässä apunaan integroitu web seurata kannan kasvosi jotta saadaan mahdollisimman sopivasti taivutettu grafiikka. Mukana on myös integroitu 2D 3D muuntaminen, powered by omistettu SpursEngine kuvaprosessori, jossa Face3D teknologia automaattisesti kasvojen ja soveltaa "ihmisen syvyyttä malli" niiden ominaisuuksia. Sen lisäksi Toshi pakkomielle kasvot, siellä GeForce GT540M laadimme grafiikka, Core i5-2410M prosessien läpi, jopa 8 Gt muistia, ja BDXL käsittelyssä Blu-ray-soitin. Toimitus alkaa heinäkuussa, juuri niin pian kuin tiskiallas on täysin kiinni.

Jatkaa lukeneisuus Toshiba Qosmio T851 voidaan tehdä samanaikaisesti 2D ja lasit ilman 3D saapuu Japanissa tämän vuoden heinäkuussa


Toshiba Qosmio T851 voidaan tehdä samanaikaisesti 2D ja lasit ilman 3D saapuu Japanissa tämän vuoden heinäkuussa perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 huhtikuu 2011 06:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Toshiba Japan (silmälasit) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar