onsdag den 20. april 2011

Philips GoGear Connect saa maustekakut muutamia uusia värejä, menemme käytännön

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/19/philips-gogear-connect-gets-gingerbread-and-some-new-threads-we/:


Se on ollut jonkin aikaa, koska viimeksi näimme Philip n GoGear Connect PMP , ja sillä välin se sai uuden ilmeen ja uutta makua Android. Uusi GoGear on mennyt valkoisesta mustaan ​​menetti trackball hyväksi kapasitiivinen kosketusnäyttö, ja vaihtoivat nöyrä Android 2.1 ja piparkakut . Kuten sen kilpailun Samsung , laite on myös pääsy Android Market ja kaikki ne sovellukset, jotka vähemmän PMPs puute. Saatuasi laatuaikaa prototyypin uuden laitteen, löysimme kuparinväriset painikkeet ja kaiutin grilli kulkeva sen oikealla puolella ovat kiehtova muotoilu, mutta kaiken kaikkiaan hyvässä kunnossa ja viimeistely - puhumattakaan ettei taustavalo ja näyttö - osoittanut, että se ei ollut aivan valmis parhaaseen katseluaikaan. Onneksi siellä on runsaasti aikaa treenata Kinks, kuten Philips on sidottu syyskuinen ensiesiintyminen 8GB ja 16GB versiot (at 179 dollaria, ja to-be määrättyyn hintaan pistettä, vastaavasti), ja lupasi 32GB iterointi tulee myöhemmin. PR tauon jälkeen.


Jatka käsittelyssä Philips GoGear Connect saa maustekakut muutamia uusia värejä, menemme käytännön


Philips GoGear Connect saa maustekakut muutamia uusia värejä, menemme käytännön perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 huhtikuu 2011 19:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar