onsdag den 4. maj 2011

FAA Haluaa Mielipiteesi Commercial Space säännöt

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eQ6GIaUaBOE/FAA-Wants-Your-Opinion-On-Commercial-Space-Rules:

coondoggie kirjoittaa "Jos olet mieltä siitä, miten ajattelet kaupallinen avaruuslento maailmassa olisi säänneltävä, FAA haluaa kuulla sinusta. On torstai 26 toukokuu 2011 kello Doubletree By Hilton Hotel Cocoa Beach Oceanfront Floridassa se pitää julkisen kuulemistilaisuuden, jossa FAA sanoo haluavansa kerätä tietoa siitä, miten määritellä, mitä se vaatii ae sääntelyjärjestelmän silmäkuopan miehitetyt avaruuslennot. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kiinan iPad Factory Henkilökunta pakotettiin allekirjoittamaan "Ei Suicide" Lupaus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_0LkulTelYo/Chinese-iPad-Factory-Staff-Forced-To-Sign-No-Suicide-Pledge:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Henkilöstö Foxconn tilat Kiinassa, valmistuksessa käytetyn iPhone ja iPad joutuivat allekirjoittamaan sitoumuksen, ettei itsemurhaa jälkeen yli kymmenen henkilöstö tappoi itsensä viime 16 kuukautta. Paljastus on viimeisin useita havaintoja hoito työntekijöiden Foxconn laitoksissa, joissa henkilöstö on usein työtä kuusi 12 tunnin vuoroja viikossa, 98 tuntia ylitöitä kuukaudessa, ja elää asuntoloissa, että näyttää ja tuntuu vankila estää. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Maailman pienin Donkey Kong kaappi tarjoaa aitoja arcade kokemusta pienen sormien (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/worlds-smallest-donkey-kong-cabinet-delivers-authentic-arcade-e/:

Tiny Donkey Kong Cab

Tämä, ystävät, on taideteos. Yllä on upea, täysin toimivan virkistys alkuperäinen Donkey Kong arcade kaappi - ja se on vain 8,25 tuumaa pitkä. Aikaan modder Bender lähetetty hänen käsialaansa on Build Your Own Arcade Controls Forum ja se varmasti wow jopa kyynisesti ihmisiä. Ytimessä tämä rakentaa on murtauduttu jopa GamePark GP2X Wiz käynnissä MAME , mutta se on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, mukaan lukien painetut vinyyli tarrat ja valo-teltta, joka todella vetää tämä (muka maailman pienin) 1 / 8 mittakaavassa hanke yhdessä. Tutustu galleriassa alla ja pari pitkää demo videoita tauon jälkeen. En garde Mr. Heck !




[Kiitos, Brian]

Jatka käsittelyssä Maailman pienin Donkey Kong kaappi tarjoaa aitoja arcade kokemusta pienen sormien (video)


Maailman pienin Donkey Kong kaappi tarjoaa aitoja arcade kokemusta pienen sormien (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 15:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Build Your Own Arcade Controls | Lähetä | Kommentit

Joustava PaperPhone haluaa päästä taivutettu huonossa kunnossa (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/flexible-paperphone-wants-to-get-bent-out-of-shape-video/:


Me rakastamme älypuhelimet (osittain), koska he joustavia siinä mielessä, että ne ovat mahtava moniajo koneita. Tutkijat Queen's University Ontariossa Kanadassa, haluavat kuitenkin joustava puhelimet kirjaimellisesti - vähemmän viiden työkalu pelaaja , ja mestari käärmeihminen . Käyttämällä sitkeää e-ink -näyttö ja joustava sähköinen perustan, he loivat laitetta kutsutaan PaperPhone joka kirjaimellisesti kääntyy sen käyttäjän tulee. Curling kulmat laite ei vain näytä, joko, koska taitto puhelimen käyttäjien tavan liikkua valikoissa ja soittaa puheluja. Emme ole täysin myyty ajatus mutka-pohjainen käyttöliittymä, mutta olemme ehdottomasti kaivaa notkea ja kevyt puhelin muodossa tekijä. Video uusien Flexi-puhelin on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Joustava PaperPhone haluaa päästä taivutettu huonossa kunnossa (video)


Joustava PaperPhone haluaa päästä taivutettu huonossa kunnossa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 16:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Ihmisen Media Lab | lähde Queen's University Ontario | Lähetä | Kommentit

Kirja-arvostelu: Apache JMeter

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hQ0m-R1Xj6Q/Book-Review-Apache-JMeter:

MassDosage kirjoittaa "Apache JMeter kirjoittanut Emily H. Halili on hyvin alustavan oppaan avulla Apachen avoimen lähdekoodin JMeter Testausväline. Valitettavasti kirja, joka olisi ollut hyvä rehun kiihottaa ruokahalun testaajien on pilalle huono editointi, huono kirjoittaminen ja hyvin vähän sisältöä, joka ei jo sisälly JMeter oma käyttöohje. " Lue alla muun MassDosage katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Intelin 3D Transistorit Promise Pieni fyysiset ja sähköiset Footprint

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YrTux7eR0N8/:

Array

Howard Lindzon, Yossi Vardi, Greg Tseng ja Bradley Horowitz kaikki valmiina häiritä NYC

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/05gRrDNUUD0/:

Array

Altec Lansing Orbit USB Stereo valttia kannettavan tietokoneen kaiuttimista, on persoonallisuuden jakautuminen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/altec-lansings-orbit-usb-stereo-trumps-your-laptops-speakers/:


USB-kaiuttimet eivät ole täysin rappeutumiseen gadgeteja näinä päivinä, mutta tosiasia on, että useimmissa kannettavissa tietokoneissa voisi vielä käyttää hieman apua ääni loppua. Jos olet tarvitsevat nopeasti korjata teidän heikko kuulostava kone, sitten Altec Lansing 49,95 dollaria Orbit USB Stereo (iML247) saattaa olla vaivan arvoista huomiota. Kuten nimi kertoo itse, valta ja äänen sisäänmeno hoidetaan yhdellä USB-johto, eli ei paristoja tarvitaan täällä. Parempi vielä, kun sitä ei käytetä, voit taittaa jalat, tavaraa kaapelit ontto loppuu, ja sitten kierre kaiutinta, jolloin yhdellä sujuvalla putki varastointiin. Tietenkin, huomaa, että tämä Orbit eivät toimi laitteiden urheilu yhteinen 3,5 mm kuulokeliitäntä ja ilmeisesti usko elokuvan äänenlaatu nämä pienet kanisterit - hei, siellä on aina kompromissi. Hands-on kuvia galleriassa alla.


Jatka käsittelyssä Altec Lansing Orbit USB Stereo valttia kannettavan tietokoneen kaiuttimista, on persoonallisuuden jakautuminen


Altec Lansing Orbit USB Stereo valttia kannettavan tietokoneen kaiuttimista, on persoonallisuuden jakautuminen perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 14:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Altec Lansing | Lähetä | Kommentit

Shocker! College lapset kuin ottaa iPads luokkahuoneessa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/shocker-college-kids-like-having-ipads-in-the-classroom/:



E-lukijat saattavat olla tarpeeksi hyvä Princeton n saleihin , mutta opiskelijat ja professorit Oklahoma State University näyttävät jääneen mukkelis makkelis niiden iPads . Viime syksynä koulun käyttöön tabletit kourallinen luentosaleja ja luokkahuoneissa, osana iPad Pilottiohjelma. Opettajat osallistuvat tutkimukseen sanoivat hyötyneet kaikki opetusohjelmistoja saatavilla Applen App Store, vaikka opiskelijat arvostivat ei viettää elämänsä säästöt perinteisiin oppikirjoihin. Lopussa pilottiohjelma, koko 75-prosenttia collegians sanoi iPad "parannetaan merkittävästi" niiden luokassa kokemus, vaikka emme vierasta, että paljon, että lisälaite tuli heidän newfound mahdollisuuden tarkistaa TweetDeck välillä luentomuistiinpanot. Lausunto oli huomattavasti enemmän jakautunut kuitenkin, laitteen arvo e-lukija. Jotkut nauttineet kaikki kirjat samassa paikassa, kun taas toiset hieman pettynyt kokemusta sanoen he eivät käytä sitä lukea niin usein kuin he odottivat. Meidän entinen undergrad-velttoilija itsemme voi täysin liittyä. Video ja PR odottavat sinua, tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Shocker! College lapset kuin ottaa iPads luokkahuoneessa


Shocker! College lapset kuin ottaa iPads luokkahuoneessa perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 14:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink MacNews | lähde BusinessWire | Lähetä | Kommentit

Sony virallisesti syyttää Nimetön varten PSN Hack

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/67ehHTHLv98/Sony-Officially-Blames-Anonymous-For-PSN-Hack:

H_Fisher kirjoittaa "Eräässä kirjeessään kongressille, Kazuo Hirai puheenjohtaja Sonyn hallituksen, syyttää hakkeri ryhmä Nimetön tehdä mahdollisimman varastamisen pelaajien henkilökohtaisia ​​tietoja." Mikä on tulossa yhä selvemmäksi, että Sony on joutunut huolellisesti suunniteltu, erittäin ammattitaitoisia, pitkälle kehitettyjä rikollinen tietoverkkohyökkäys jonka tarkoituksena on varastaa henkilökohtaisia ​​ja luottokortin tiedot laittomiin tarkoituksiin, "Hirai kirjoitti. Hän totesi myös, että Sony viivytteli kaksi päivää ennen ilmoituksen FBI varastetaan."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






American Airlines testaus-lennon median, pysyä uteliaana äiti noin sisällön valinta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/american-airlines-testing-in-flight-media-streaming-staying-cur/:

American Airlines haluaisin, maksaa elokuvia ja näyttää olet tottunut saamaan ilmaiseksi antaa sinulle uuden tavan pitää itsenne viihdyttänyt 30000 jalkaa. Yhtiö testaa AIRcell n tuleva palvelu , jonka avulla voit stream elokuviin ja televisio-ohjelmien oma WiFi-yhteensopivan laitteen. AIRcell, yrityksen takana Gogo lennon aikana WiFi, on kuraattorina Sisältövalikoimansa, ja nyt on epäselvää, miten laaja valikoima on (viimeinen kerta, kun tarkastetaan, yhtiö asui äitinsä sisällöistä kumppanit). Ja me todellakin ihmetellä kuinka sujuvaa streaming tulee olemaan tungosta lentoa täynnä Webin ... Tiedätkö, koska Gogo jo pakkaa JPEG arkipäivän verkkosivuilla. Ja todellakin, se oli parempi olla - muuten olet paremmassa asemassa talon ohjelmia ja elokuvia niputettu että sisäinen viihdekeskus aivan edessäsi. Kaikki kysymykset saavat vastaukset kun palvelu käynnistyy tänä syksynä.

Jatka käsittelyssä American Airlines testaus-lennon median, pysyä uteliaana äiti noin sisällön valinta


American Airlines testaus-lennon median, pysyä uteliaana äiti noin sisällön valinnassa perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 13:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

HP Pavilion dm4x kanssa Sandy Bridge menee myyntiin, alkaa 730 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/hp-pavilion-dm4x-with-sandy-bridge-goes-on-sale-starts-at-730/:

Nämä Sandy Bridge päivittyy vain pitää tulossa . Tänään se HP vuoro, jonka 14-tuumainen Pavilion dm4 (joka käytiin läpi viime vuonna) on nyt vakiona 2,3 GHz Intel Core i5-2410M prosessorin. Kummallista kyllä, se on nyt dm4 x - suffix et yleensä katso HP: n kannettavissa. Tästä 730 dollaria lähtöhinnan, voit myös saada Radeon HD 6470M-näytönohjain, 1 Gt muistia, 6 Gt RAM, 640 5400 RPM kovalevy, ja kuuden kennon akku. Jos raha ei objekti, voit huijata sinun ulos 2.7GHz Core i7-2620M-prosessori, 8 Gt muistia ja 750 Gt 7200 RPM kiintolevy. Niin, ja 25 dollaria voit valita "tumma umbra" väri eikä "teräs harmaa" (kuvassa). Ei liian nuhjuinen, mutta me vain toivoa HP vahvisti myös, että hutera ohjauslevy.



[Kiitos, Sourabh]

HP Pavilion dm4x kanssa Sandy Bridge menee myyntiin, alkaa 730 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 14:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Logicbuy | lähde HP | Lähetä | Kommentit

Robotit "kehittyä" Altruismi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/88XM-bGCOes/Robots-Evolve-Altruism:

sciencehabit kirjoittaa "Tietokonesimulaatioita pieniä robotteja alkeellisia hermosto osoittavat, että yli satojen sukupolvien näitä virtuaalikoneet kehittyvät pyyteetöntä käyttäytymistä. Ne alkavat jakaa pieniä levyjä - stand-in elintarvikkeita - keskenään siten, että niiden tovereiden ominaisuudet siirtyvät seuraavalle sukupolvelle. Asiantuntijat sanovat valotetaan miksi erilaisia ​​eläimiä - alkaen mehiläisten ihmisille - auttaa toisiamme, vaikka se sattuu omat mahdollisuutensa lisääntymään. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Face-auton nenä Stylus luotu puhelimet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E8Wew4y2MJE/Face-Mounted-Nose-Stylus-Created-For-Phones:

Lanxon kirjoittaa Suunnittelija Dominic Wilcox on keksittävä Pinokkio-tyylinen "sormen-nenä stylus", jonka avulla voit käyttää puhelinta kädet vapaana, raportteja Wired. Hän keksi suunnittelun jälkeen hän totesi, että hän halusi käyttää hänen touchphone vuonna kylpyamme. märin käsin ei ole hyvä kosketusnäyttö navigointilaite, joten hän löysi itsensä käyttämällä nenäänsä vierittää, mutta oli vaikea nähdä tarkalleen missä hänen nenänsä oli näyttöä koskettamalla. ratkaisu oli luoda nenä laajentaminen "sormi", joka antaisi navigointiin pitämällä puhelimesi tukevasti hänen yksi kuiva kädellä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.