onsdag den 4. maj 2011

Spotify tuo musiikin latauspalvelu iPod-synkronointi tuo iTunes huomautus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/spotify-launches-download-service-with-ipod-sync-puts-itunes-on/:


Varo iTunes, Spotify on juuri käynnistänyt uuden musiikin latauspalvelu. Mikä parasta, yhtiö oli samaa musiikkia avulla voit synkronoida ladatut MP3 soittolistan niput USB-kytketty iPod classic, nano tai shuffle kautta uuden "Laitteet"-osiossa Spotify app tietokoneessa. Ja kuunnella jopa luvattomia, Spotify Mobile IOS ja Android app. käyttäjät voivat nyt synkronoida soittolistoja langattomasti ilman palkkiota tilaus. Tässä lainaus Daniel Ek, Spotify toimitusjohtaja, varmasti luoda jonkinlaista angstia Cupertino:


"Tästä päivästä lähtien Spotify on todella ainoa soitin, joka sinun tarvitsee. Käyttäjämme eivät halua joutua vaihtamaan musiikkisoittimet, mutta he eivät halua viedä soittolistoja ne mukaansa, on laajempi valikoima laitteet, yksinkertaisemmin ja hinta heillä on varaa. Nyt olemme tehneet, että mahdollista yksi maailman suosituimmista kulutuselektroniikan laitteet. "


Spotify lataa hinnat yhdeksän miljoonaa käyttäjää ilmainen palvelu (ei premium tilaajille) jakautuvat seuraavasti:

  • 10 raitaa € 9,99 tai 1,00 € per kappale (£ 7,99 eli vajaat 80P per kappale)

  • 15 raitaa € 12,99 tai € 0,87 per kappale (£ 9,99 / 67p)

  • 40 raitaa € 30,00 tai 0,75 € per kappale (£ 25 / 63p)

  • 100 kappaletta ja € 60,00 tai 0,60 € per kappale (£ 50 / 50p)


Kaikki uudet ominaisuudet alkavat tuloaan tänään osana automaattista päivitystä. Katso koko lehdistötiedote tauon jälkeen sekä nopea käyttöönotto videon avulla pääset alkuun.

Jatka käsittelyssä Spotify tuo musiikin latauspalvelu iPod-synkronointi tuo iTunes huomautus


Spotify tuo musiikin latauspalvelu iPod-synkronointi tuo iTunes ilmoituksen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 02:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar