onsdag den 4. maj 2011

Joustava PaperPhone haluaa päästä taivutettu huonossa kunnossa (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/flexible-paperphone-wants-to-get-bent-out-of-shape-video/:


Me rakastamme älypuhelimet (osittain), koska he joustavia siinä mielessä, että ne ovat mahtava moniajo koneita. Tutkijat Queen's University Ontariossa Kanadassa, haluavat kuitenkin joustava puhelimet kirjaimellisesti - vähemmän viiden työkalu pelaaja , ja mestari käärmeihminen . Käyttämällä sitkeää e-ink -näyttö ja joustava sähköinen perustan, he loivat laitetta kutsutaan PaperPhone joka kirjaimellisesti kääntyy sen käyttäjän tulee. Curling kulmat laite ei vain näytä, joko, koska taitto puhelimen käyttäjien tavan liikkua valikoissa ja soittaa puheluja. Emme ole täysin myyty ajatus mutka-pohjainen käyttöliittymä, mutta olemme ehdottomasti kaivaa notkea ja kevyt puhelin muodossa tekijä. Video uusien Flexi-puhelin on tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Joustava PaperPhone haluaa päästä taivutettu huonossa kunnossa (video)


Joustava PaperPhone haluaa päästä taivutettu huonossa kunnossa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 16:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Ihmisen Media Lab | lähde Queen's University Ontario | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar