onsdag den 4. maj 2011

Boeingin Phantom Ray kohoaa kuin pelottava, miehittämätön kotka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/boeings-phantom-ray-soars-like-a-terrifying-unmanned-eagle/:


Boeingin uusi Phantom Ray lentokone peitellyn ensilentonsa viime viikolla, kun on taivaalla Kalifornian Edwards Air Force Base. Miehittämättömät ilma-järjestelmä (AMK) oli 7500 metriä, lyömällä suurin nopeus 178 solmua ja lentää yhteensä 17 minuuttia - varma, se ei kauemmin kuin Phantom Eye lähiaikoina, mutta hei, me olemme kaikki täytyy aloittaa jonnekin. Mikä 36-jalka pitkä ajoneuvo puuttuu vuonna suhteellisen kestävyyttä , se muodostaa varkain, joiden tarkoituksena on havaita tutkalla ja kiitos syvällä moottori, antaa pois pieni määrä lämpöä. Boeing on käynnissä lisätestejä autonomisen ajoneuvon tulevina viikkoina yrittää prep se mahdollista tulevaa valvontaa ja hyökkäys tehtävissä. Ei sana, kun tämä voi todella olla lyömällä ilmatilan lähellä sinua, mutta sillä välin, se on luultavasti parasta pidättäytyä tikittävä pois syvä pussitettu hallitukset.

Jatka käsittelyssä Boeingin Phantom Ray kohoaa kuin pelottava, miehittämätön kotka


Boeingin Phantom Ray kohoaa kuin pelottava, miehittämätön kotka perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 21:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Puolustusministeri Tech | lähde Boeing | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar