onsdag den 4. maj 2011

Dellin ultra-ohut kannettava tietokone on 15,6 tuuman näyttö, kulutuspinnan kevyesti lompakon?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/dells-ultra-thin-laptop-will-have-a-15-6-inch-screen-tread-lig/:


Tämä on Dellin Vostro V13. Se näyttää unelma, ja se on halpaa - mutta siellä ei ole paljon raaka lihasten täällä, eikä akun puhua. Ei, tämä jälkeläinen Dellin ikonin Adamo ei ole osoittanut sopivaa MacBook Airin kilpailijaksi, mutta tiedämme, joka voisi - Dellin Usein kiusattiin , ei koskaan ollut nähnyt ohut ja kevyt . Nyt, CNET: n nimetön lähteet ovat esittäneet uutiset Dell esittelee ohuin 15,6-tuumainen kannettava tietokone olemme koskaan nähneet, ja Intelin uusin Core i5-ja Core i7 Sandy Bridge-prosessorit sisällä. Nämä lähteet myös ilmoittaa, että kannettava tietokone tehdään erikoismateriaaleja, ja vielä ei ole "kertaluonteinen tuote", kuten Adamo - se väitetään olevan kulutustavaran sub-1000 dollari hinta. Se on mehukas huhu, mutta olemme taipuvaisia ​​uskomaan, se on totta. Miksi? Dellin sisäinen blogger Lionel Menchaca vahvistaa, että Dellin työskentelee juuri tällaisen 15,6-incher, ja sanoo, että "enemmän malleja on tulossa."

Dellin ultra-ohut kannettava tietokone on 15,6 tuuman näyttö, kulutuspinnan kevyesti lompakon? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 00:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde CNET , @ LionelatDell (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar