onsdag den 4. maj 2011

Altec Lansing Orbit USB Stereo valttia kannettavan tietokoneen kaiuttimista, on persoonallisuuden jakautuminen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/altec-lansings-orbit-usb-stereo-trumps-your-laptops-speakers/:


USB-kaiuttimet eivät ole täysin rappeutumiseen gadgeteja näinä päivinä, mutta tosiasia on, että useimmissa kannettavissa tietokoneissa voisi vielä käyttää hieman apua ääni loppua. Jos olet tarvitsevat nopeasti korjata teidän heikko kuulostava kone, sitten Altec Lansing 49,95 dollaria Orbit USB Stereo (iML247) saattaa olla vaivan arvoista huomiota. Kuten nimi kertoo itse, valta ja äänen sisäänmeno hoidetaan yhdellä USB-johto, eli ei paristoja tarvitaan täällä. Parempi vielä, kun sitä ei käytetä, voit taittaa jalat, tavaraa kaapelit ontto loppuu, ja sitten kierre kaiutinta, jolloin yhdellä sujuvalla putki varastointiin. Tietenkin, huomaa, että tämä Orbit eivät toimi laitteiden urheilu yhteinen 3,5 mm kuulokeliitäntä ja ilmeisesti usko elokuvan äänenlaatu nämä pienet kanisterit - hei, siellä on aina kompromissi. Hands-on kuvia galleriassa alla.


Jatka käsittelyssä Altec Lansing Orbit USB Stereo valttia kannettavan tietokoneen kaiuttimista, on persoonallisuuden jakautuminen


Altec Lansing Orbit USB Stereo valttia kannettavan tietokoneen kaiuttimista, on persoonallisuuden jakautuminen perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 14:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Altec Lansing | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar