onsdag den 4. maj 2011

American Airlines testaus-lennon median, pysyä uteliaana äiti noin sisällön valinta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/04/american-airlines-testing-in-flight-media-streaming-staying-cur/:

American Airlines haluaisin, maksaa elokuvia ja näyttää olet tottunut saamaan ilmaiseksi antaa sinulle uuden tavan pitää itsenne viihdyttänyt 30000 jalkaa. Yhtiö testaa AIRcell n tuleva palvelu , jonka avulla voit stream elokuviin ja televisio-ohjelmien oma WiFi-yhteensopivan laitteen. AIRcell, yrityksen takana Gogo lennon aikana WiFi, on kuraattorina Sisältövalikoimansa, ja nyt on epäselvää, miten laaja valikoima on (viimeinen kerta, kun tarkastetaan, yhtiö asui äitinsä sisällöistä kumppanit). Ja me todellakin ihmetellä kuinka sujuvaa streaming tulee olemaan tungosta lentoa täynnä Webin ... Tiedätkö, koska Gogo jo pakkaa JPEG arkipäivän verkkosivuilla. Ja todellakin, se oli parempi olla - muuten olet paremmassa asemassa talon ohjelmia ja elokuvia niputettu että sisäinen viihdekeskus aivan edessäsi. Kaikki kysymykset saavat vastaukset kun palvelu käynnistyy tänä syksynä.

Jatka käsittelyssä American Airlines testaus-lennon median, pysyä uteliaana äiti noin sisällön valinta


American Airlines testaus-lennon median, pysyä uteliaana äiti noin sisällön valinnassa perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 toukokuu 2011 13:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar