mandag den 18. juli 2011

Bill Clinton sanoo 'Paint Your Katot White'

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ak2usquIDS8/Bill-Clinton-Says-Paint-Your-Roofs-White:

Hugh Pickens kirjoittaa "entisen presidentin Bill Clintonin mielestä" jokainen musta katto New York tulisi olla valkoinen, joka katto Chicagossa tulisi olla valkoinen, joka katto Little Rock tulisi olla valkoinen. Jokainen taulu tar-pinta katto missä tahansa! Useimmissa näistä paikoista et voi saada takaisin kustannukset maalin ja työvoiman viikossa. " Toteaa, että pormestari Bloomberg alkanut ohjelma palkata ja kouluttaa nuoria maalin New Yorkin kattojen valkoinen, Clinton sanoo suuri prosenttiosuus lapset ovat voineet parlay tämä yksinkertainen työ jo korkeamman ammattitaitoisia koulutusohjelmia tai energiaan liittyvät jälkiasennus työpaikkoja. Hyöty: ei vain "cool katot" alemman sähkölaskun jokaisessa kerrostalossa 10-20 prosenttia, mutta se vapauttaa rahaa, että voidaan käyttää taloudellisen kasvun lisäämiseksi. Clinton esitti tämän Neljätoista lisää ideoita kasvavan talouden, energian säästöä, ja hyökkää työpaikkoja kriisi. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Australian R18 + luokitus peleille? Ei vielä, NSW kieltäytyy Äänestä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/idJVyIufnQE/Australian-R18-Rating-For-Games-Not-Yet-NSW-Refuses-To-Vote:

UgLyPuNk kirjoittaa "Vain muutaman tunnin kuluttua Australian pelaamista yleisölle oli hämmentyneitä asenne toteuttamia South Australian yleinen syyttäjä, he nyt vihastumalla yli hänen New South Wales vastapuolen päätöksestä. Vaikka pysyvässä Asianajotoimisto General oli suunnitellut tekemisessä päätöstä käyttöönotosta R18 + luokitus videopelejä varten perjantaina kokouksessa Adelaidessa, NSW valtakunnansyyttäjä on ilmoittanut, ettei hän äänestää aiheesta tällä hetkellä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Läpimurto Kohti Quantum Computing

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EVOMMGVd-U0/Breakthrough-Toward-Quantum-Computing:

redwolfe7707 kirjoittaa "qubit rekisterit on kova juttu rakentaa, tämä näyttää olevan merkittävä edistysaskel useita sotkuisia tarvitaan niiden käyttöä. siteeraten:" Olivier Pfister, fysiikan professori yliopistossa Virginia College of Arts & Sciences, on juuri julkaissut löydökset lehdessä Physical Review Letters osoittaa läpimurto luoda valtava määrä juuttuneet qubits, tarkemmin monitasoinen variantti sen nimeltään Qmodes. ... Pfister ja tutkijoita hänen lab käytetään kehittyneitä laserit insinööri 15 neljän hengen ryhmissä kietoutuvat Qmodes kukin, yhteensä 60 mitattavissa Qmodes, eniten koskaan luotu. He uskovat ehkä luonut peräti 150 ryhmiä tai 600 Qmodes, mutta voi mitata vain 60 tekniikalla niitä käytetään. '"Vuonna liittyviä uutisia, tutkimus julkaistiin New lehdessä Physics (abstrakti) näyttää "kuinka kvantti ja klassisen tiedot voidaan lomitettu ja reaalimaailman valokuitu verkko, ottaa askeleen kohti jakaa kvantti-informaation kotiin, ja sen kvantti internet."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Nyt se on virallista: Motorola Titanium tulossa Sprint 24. heinäkuuta mil-spec Éclair voi olla sinun 150 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/its-official-motorola-titanium-coming-to-sprint-july-24th-mil/:



Motorola Titanium on varmasti tehnyt itse ole vieras meille, koska se oli virallisesti ilmoittanut Sprint aina jo toukokuussa . Tuolloin ei hinnoittelusta tai saatavuudesta päivämäärät olivat tiedossa, joten olimme vasemmalle keinotteluun ja vuotanut kuvakaappauksia - tiedät, tavanomaisten toimiensa uusia laitteita. Meidän ei tarvitse odottaa enää kauempaa prized 411, vaikka, kuten nyt verkosto on ilmoittanut 810G sotilas-spec Éclair älypuhelin maa hyllyille 24. heinäkuuta ja Ding lompakossa Benjamin ja puoli - sen jälkeen 100 dollaria mail- alennusta, joka on. Tietenkin tämän laitteen ei välttämättä kaikille, mutta me tiedämme, se voisi olla houkutteleva niille teistä, jotka vain nauttia tossing ol 'Android ympäri muutaman kerran liikaa.

Jatka käsittelyssä se on virallista: Motorola Titanium tulossa Sprint 24. heinäkuuta mil-spec Éclair voi olla sinun 150 dollaria


Nyt se on virallista: Motorola Titanium tulossa Sprint 24. heinäkuuta mil-spec Éclair voi olla sinun 150 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 14:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Droid 3 hajoitus iFixit Jawas

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/droid-3-disassembled-by-ifixit-jawas/:


On aika pikkutarkka torjua heidän silmänsä. Uusin merkintä Motorolan suosittu Droid linja on ottanut matkan internet Tatooinelle, saada klassikko teardown hoitoa ihmiset on iFixit. Kuten aina, oli joitakin mielenkiintoisia havaintoja alta kiiltävän, gadgety ulkopuoli, kuten SIM-kortti ja niin, niin paljon piilossa ruuveja. Lisää kammottava laukausta lähteen alla olevasta linkistä.

Droid 3 hajoitus iFixit Jawas alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 15:20:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde iFixit | Lähetä | Kommentit

Microsoft tarjoaa 250000dollari palkita Botnet Info

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZcvQ0hZpb8o/Microsoft-Offers-250000-Reward-For-Botnet-Info:

Orome1 kirjoittaa "Microsoft päätti jatkaa pyrkimyksiään mitkä mainitut tehtävänä on valvoa Rustock botnet antamalla 250.000dollari palkinto uutta tietoa, joka johtaa tunnistamiseen, pidätys ja rikostuomion tällaisten yksilöllistä (s)." Vaikka ensisijainen Tavoitteena meidän oikeudellinen ja tekninen toiminta on ollut pysäyttää ja häiritä uhka Rustock on asettanut kaikille vaikuttaa se, uskomme myös Rustock bot-poromiesten tulisi olla vastuussa teoistaan. " Asu missään maassa ovat oikeutettuja palkita mukaisesti tämän maan lakeja. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Lähtevät liittovaltion CIO varoittaa "IT kartellin DC

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0KKK5DDDCo4/Outgoing-Federal-CIO-Warns-of-IT-Cartel-In-DC:

CWmike kirjoittaa "laaja-alaista keskustelua perjantaina presidentti Barack Obaman alkuun tieteen neuvonantajien, liittovaltion CIO Vivek Kundra varoitettiin avoimen tietojen saatavuutta ja oli jyrkästi kriittisesti valtion IT-urakointi, kertoo komitea:" ... Meillä melkein on IT joukolle liittovaltion IT "koostuu hyvin harvat yritykset, jotka hyötyvät julkisista menoista", koska he ymmärtävät hankintaprosessin paremmin kuin kukaan muu. " Hän lisäsi: "Se ei ole, koska ne tarjoavat parempaa teknologiaa."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Attachmate Onko oikea asia Mono

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZOlmutfikZE/Attachmate-Does-the-Right-Thing-For-Mono:

mikejuk kirjoittaa "Attachmate, joka äskettäin päätti upottaa Mono kehitystiimi on tehnyt oikein salliessaan Miguel de Icaza: n uusi yritys, Xamarin, pysyvä käyttöoikeus kaikkiin tekijänoikeuksiin Mono, MonoTouch, Mono Android ja Mono Visual Studio. Näin ne voivat edelleen kehittää ja myydä tuotteita. Tietenkin tämä tulo voisi vain antaa heille aikaa tueksi tarvitaan ohjelmisto, joka on hyvä asia, koska Attachmate on myös luovuttanut tuen kaikille nykyisille asiakkaille ja Xamarin . "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Amazon Lets Opiskelijat Rent Digital Oppikirjat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_BzBDE20M4Q/Amazon-Lets-Students-Rent-Digital-Textbooks:

nk497 kirjoittaa "Amazon on julkistanut uuden digitaalisen oppikirja vuokra palvelun, jonka avulla opiskelijat voivat valita, kuinka kauan he haluaisivat saada eBook-version oppikirjan kautta Kindle tai App - kanssa vähittäiskauppias väittäen säästöjä jopa 80%. Kindle Oppikirja vuokraus päästän oppilaat käyttävät tekstin välillä 30 ja 360 päivää, lisäämällä ylimääräistä päivää, koska niiden on. merkintöjä tai korostettu teksti tallennetaan kautta Amazonin Cloud opiskelijoiden viittauksen jälkeen kirja on "palannut." Amazon sanoi kymmeniä tuhansia kirjoja olisi käytettävissä vuokraa ensi lukuvuonna. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






CNN alkaa streaming 24 tuntia uutinen verkossa ja iPhonessa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/cnn-starts-streaming-24-hours-of-news-online-and-on-your-iphon/:

CNN Stream

Vielä yrittää raapia että kutittaa jättämää hidas häivyttää pois Casey Anthony draama? No, hyvä uutinen kiddies, CNN osoittaa sen 24 tunnin uutiset letku suoraan at your face yli pikku juttu kutsumme internet. OG Cable News Network on vihdoin palaamassa streaming tappelu (die hard Blitz-päälliköt voivat muistaa hieman palvelun nimeltään CNN Pipeline) ja tarjolla elävää syötteitä CNN ja HLN, verkossa ja kautta iOS apps. Valitettavasti, kuten HBO Go , sinun on maksettava tv-liittymän kautta AT & T, Comcast, Cox, Dish Network, Suddenlink tai Verizon käyttää virtoja. Tällä hetkellä Android käyttäjät jäävät ulos kylmään, mutta se on ok, fanit jälkiruoka-teemalla OS nimet voivat vetää Al Jazeera Englanti ilmaiseksi.

Jatka lukemista CNN alkaa streaming 24 tuntia uutinen verkossa ja iPhonessa


CNN alkaa streaming 24 tuntia uutinen verkossa ja iPhonessa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 12:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Asus päivitykset Xtion Pro liiketunnistin, tekee sitä lisää Kinect

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/asus-updates-xtion-pro-motion-sensor-makes-it-even-more-like-ki/:


Muista Xtion Pro ja Wavi Xtion liiketunnistimet että Asus osoitti pois CES? No, nopeasti eteenpäin kuusi kuukautta ja siellä jo päivitetty mallin markkinoille: Windows-ja Linux-yhteensopiva Xtion Pro Live. Uusi versio täydentää alkuperäisen IR-ja syvyys anturit Kinect kaltainen VGA web-kamera ja pari mikrofoneja, samalla tunkilla ylös lakiehdotuksen selvästi YK-Kinect kaltainen 175 euroa (300 dollaria). Se hintalappu ei tee meitä shift olohuoneen kalusteet ympäri lähiaikoina, varsinkin kun Kinect on jo virallisesti menossa PC . Kuitenkin, että ei oikeastaan ​​kohta: Pro Live-versio on tarkoitettu ensisijaisesti auttaa kehittäjiä suunnittelemaan parempia pelejä ja ohjelmia entistä kuluttajille suunnatun mutta vielä julkaisematon Wavi. Heti, kun ne kehittävät peli joka palkitsee sijaan rankaisee meitä tanssien kuin Tina Turner, me olla oikeassa.



[Kiitos, TheLostSwede]

Asus päivitykset Xtion Pro liiketunnistin, tekee sitä lisää Kinect alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 11:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink VR-Zone | lähde AsusWorld [Italian] | Lähetä | Kommentit

Tutkijat Debut Proxy-Less Nimettömyys Service

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8H3Xq3mezI0/Researchers-Debut-Proxy-Less-Anonymity-Service:

Trailrunner7 kirjoittaa "Kun valtion tasolla sensuuria kasvaa eri maissa ympäri maailmaa vastauksena poliittisen toisinajattelun ja sosiaalisen muutoksen, tutkijat ovat alkaneet etsiä uutisia tapoja auttaa Web käyttäjiä kiertää nämä rajoitukset. Nyt ryhmä korkeakoulujen tutkijoiden on kehitetty kokeellinen järjestelmä nimeltään Telex joka korvaa tyypillinen välityspalvelinta arkkitehtuuria järjestelmä, joka piilottaa se, että käyttäjät on edes yrittää kommunikoida ollenkaan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Amazon tuo markkinoille oppikirja vuokrat Kindle, lupaa alennuksia jopa 80 prosenttia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/amazon-rolls-out-textbook-rentals-for-kindle-promises-discounts/:


Opiskelijat voivat jo säästää muutaman taalaa voitonjakoa digitaalinen versio oppikirja yli kovakantinen, ja he voivat nyt säästää vielä enemmän kohteliaisuus Amazon, jos ne eivät ole liian aikomus tarttumalla kirjan jälkeen he tehdä sen kanssa. Yhtiö on juuri ilmoittanut oppikirja vuokrat Kindle, joka lupaa antaa opiskelijoille säästää "jopa 80 prosenttia" alennuksella niistä usein tyyris oppikirjoja. Tuo alennus vaihtelee vuokra-ajan - joka voi olla missä tahansa 30-360 päivää - ja vaihtoehto on jo saatavilla "kymmeniä tuhansia" oppikirjojen useista kustantajat kuten John Wiley & Sons, Elsevier ja Taylor & Francis. Mikä parasta, voit myös olla varma, että kaikki merkinnät tallentuvat vaikka vuokra on päättynyt, ja olla käytettävissä milloin tahansa Kindle verkkosivuilla (tai arvo sinänsä, jos päätät joskus vuokrata sitä uudelleen vanhan ajan n vuoksi). Lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka lukemista Amazon rullina ulos oppikirja vuokrat Kindle, lupaa alennuksia jopa 80 prosenttia


Amazon tuo markkinoille oppikirja vuokrat Kindle, lupaa alennuksia jopa 80 prosenttia alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 11:36:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Onko "Ultracool" ruskeita kääpiöitä ympäröivät meitä?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5-n-GaC_nqQ/Do-Ultracool-Brown-Dwarfs-Surround-Us:

astroengine kirjoittaa "viime löytö kaksi hyvin viileä" T-luokan "ruskeita kääpiöitä meidän kosminen naapurustossa on herättänyt arvailuja, että siellä saattaa olla paljon enemmän ultracool" epäonnistui tähteä "lähistöllä. Paitsi, että nämä esineet itse erittäin mielenkiintoista tutkia, pitäisikö olla monia sellaisia ​​ruskeita kääpiöitä ulottuu tähtienvälisen avaruuden, he voisivat kenties käyttää "välietappeja" tähtiin. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.