mandag den 18. juli 2011

Onko sosiaalinen Googlen DNA?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/222hUce877A/:

Toimittajan huomautus: Tämä guest viesti on kirjoittanut Tom Anderson , entinen presidentti, perustaja ja ensimmäinen ystävä MySpacessa. Voit nyt löytää Tom on Facebook , Twitter ja Google +


Google on algoritmi ajetaan-yhtiö. "PageRank" (nimetty Larry Page itse) oli 'perustajaosakkaat algoritmi "Google-joka antoi sen ylivoimainen hakutuloksia, ja lopulta johti Google" voittaa "Hae sotien alussa 2000-luvulla. Algoritmi kehittyy itse asiassa, se on Googlen tärkein työ-ja joitakin tilejä, se sisältää yli 500 miljoonaa eri muuttujaa ja 2 miljoonaa termiä suoriutumaan taikaa. Voiko yritys niin ihastunut voima algoritmien ja koneoppimisen, antaa käyttäjän hallita? Tämä voisi olla täsmällisempi tapa herättää kysymyksen kysytään koko ajan. On "sosiaalinen" Googlen DNA?


Rakastan käyttäen G +, sen verran, että olen huolissani siitä, että Google aikoo tehdä erehdys ja pilata palvelun. Erityisesti minua huolestuttaa se, että Google ottaa algoritmi yksin mitä tarvitaan vähentää "signaali kohina" suhde G + syötteen. Useat Googlen insinöörit ovat kirjoittaneet julkisesti, että he työskentelevät tämä algoritmi. Olen tehnyt mielipiteeni tunnettu kommentit muutaman viikon nyt-toivoen kiinni korvaan Googlen insinöörit, mutta nyt se on vaikeampaa saada heidän huomionsa kuin yhdellä äänellä sisällä 10000000 , ajattelin tehdä paremmin jälkeiseen jotain merkittävää.


Yksi tärkeimmistä asioista, jotka vaikuttavat kohtalon & luonne G + onko Google suosii algoritmi lähestymistapa yli käyttäjän säänneltyä lähestymistapaa stream. Facebook (lähes counterintuitively) on joka suosii algoritmi lähestymistapaa, ja tällä hetkellä se on yksi määritellä erot Facebook ja G +. Kuten tavallista, Mike Elgan kynnet tämä. Kuten Elgan kirjoitti hiljattain: "Facebook käsittelee tietotulva käyttämällä salainen algoritmi arvioida laatua ihmissuhteissa, sitten salaa estää useimmat päivitykset ystävillesi" Ja: "Google + käsittelee tietotulva antamalla sinulle, käyttäjä, todellista määräysvaltaa. "Ainakin se mitä G + ei juuri nyt. Onko se aikoo pysyä ennallaan? Ja kulissien takana juuri nyt, ovat G + insinöörejä enemmän niiden lajittelusta algoritmi tai ominaisuuksia, jotka entisestään parantavat käyttäjien valvoa elintarvikkeissa?


Johtuen tavasta minun virkaa, artikkeleita ja minun hyvin läsnäolo Google + on tulkittu ihmiset tuntuvat yllättyneitä, kun he oppivat Rakastan Facebook yhtä paljon kuin G +. Olen juurtuvat varten Zuckerberg & Co yhtä paljon kuin minä Google. Haluan nähdä selvemmin verkkojen kukoistaa. En usko, että sosiaalinen verkottuminen on nollasummapeli. Epäilen, että ihmiset uskovat, että sosiaalinen verkostoituminen on "voittaja ottaa kaiken" pyrkii, koska he virheellisesti olettaa ihmisiä "vasen MySpace Facebook." Facebook ei tappanut Myspace; MySpace "itsemurhan" kautta jatkuvan huonon. (Mikä se sitten onkin, olen myös itseni tähän ryhmään mismanagers enkä tarkoita syyttää yksittäisen yksilön-ongelmat olivat valtavat. Selitän sen muualle, joskus.) Samoin MySpace ei "tappaa Ystävykset "-Ystävykset oli omat ongelmat. Jos he korjattu, uskon että MySpace ja Facebook olisivat menestyneet niin erilaisia ​​sosiaalisia verkostoja. (Itse asiassa Ystävykset periaatteessa olisi ollut "Facebook"-oikea nimi verkosto, joka keskittyy reaalimaailman suhteita tehokkaaseen viestintään.)


Joka tapauksessa olen l


Ingen kommentarer:

Send en kommentar