mandag den 18. juli 2011

Inhabitat viikko Green: aurinko-powered Supertrees, vety kilpa-ja LED vilisevä kengät

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/17/inhabitats-week-in-green-solar-powered-supertrees-hydrogen-ra/:


Kuuma kesä aurinko herätti paahtava ennakot aurinkoenergiaa tällä viikolla Inhabitat ilmoitti, että sato on uskomaton aurinkoenergialla Supertrees itäneet Singaporessa n puutarhoja Bay konservatoriossa. Näimme myös suunnittelijoita float suunnitelmia sarjan upea auringon kerätä lumpeen saaria , ja puhuminen kukkia, saimme tietää, että tiedemiehet ovat jalostus kylmän kestävä Super mehiläiset , jotka kestävät punkkeja ja sairaus. Skotlanti teki aaltoja samoin kun se esitteli seuraavan sukupolven Oyster 800 aaltoenergian kasvi, ja Japanin pääministeri viestitti käännekohta, kun hän vaati täydellistä luopumista ydinvoimasta.



Useissa kaupungeissa otti askeleen päässä autokulttuuriin tällä viikolla espanjalainen kaupunki tarjosi asukkaille elinikä raitiovaunu kulkee vastineeksi autonsa, ja JetBlue käynnistänyt joukon epäilyttäviä 4 dollaria lentoja vastapainoksi sulkeminen 405 freeway in Los Angeles. Otimme myös tarkastella vihreän teknologian käynnisti NASAn pian sukupuuttoon avaruussukkula ohjelma ja näimme paljastustilaisuudessa maailman ensimmäinen opiskelija-rakennettu vety kilpa .



Muita uutisia, me katsoin tulevaisuuteen kuluttajien Techin laskimme alas kuudesta halutuin vihreä päivitykset puhelimeen 5 ja näimme Jawbone käynnistää App-powered ranneke , joka edistää terveellistä elämäntapaa. LED-tekniikka myös kännissä elämäämme Philips kaulitaan kaunis uudenlainen valoisa taustakuva ja Chanel potkaisi sen uusimman muotinäytös, jossa rivi LED vilisevä kengät . Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, meillä täplikäs joukko magneettinen rakennuspalikoita , jotka auttavat Hondurasin perheitä, ja tällä viikolla gadget asiantuntija ja Engadget perustaja Peter Rojas suljimme Kysy Tech Geek sarake näyttää kuudelta hienoja tapoja ladata gadgetit uusiutuvalla energialla . Jos nälkä ja jano lisää, älä missaa Peterin viestit hienosäätö kannettavan tietokoneen säästää energiaa , karkoittavat vampyyri energia valua , ja voit kierrättää vanhoja Kaapelit ja laturit !

Inhabitat viikko Green: aurinko-powered Supertrees, vety kilpa-ja LED vilisevä kengät originall


Ingen kommentarer:

Send en kommentar