mandag den 18. juli 2011

Versetta iPad tapauksissa lupauksen muodossa ja muoti, toimittaa jotain muuta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/versetta-ipad-cases-promise-form-and-fashion-deliver-something/:

Versetta iPad tapauksissa lupauksen muodossa ja muoti, toimittaa jotain muuta

Kun ensimmäinen sai tuulta Versetta n linja iPad-toting totes, olimme heti kiinnostunut. Käsilaukut ja tapauksia, jotka tuottavat muoto ja muoti sanot? No, otimme ylimääräiset kaksi sekuntia vierittää aiempien Lehdistötiedote ja todettu - meidän yllätys - huippu-a-boo pussi featured edellä. Nyt Versetta n selkeästi ottanut joitakin vapauksia Englanti kieli tässä - sen pussit ovat Paris, Texas kuin Paris, Ranska - mutta olemme kuitenkin vaikuttunut uusi lähestymistapa pakkaus teidän iOS laatta. Yhtiön työntää kaksi erillistä riviä sen pussia - yksi ammattilaisille ja yksi naisille jotka lounas - jotka molemmat avulla pääset iPadin, portit ja kaikki, ottamatta sitä pois asiaansa. Toki he enemmän QVC kuin LV, mutta jos olet osaksi ansaan ovet, voit napata laukku lähde linkkiä. Täysi PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Versetta iPad tapauksissa lupauksen muodossa ja muoti, toimittaa jotain muuta


Versetta iPad tapauksissa lupauksen muodossa ja muoti, toimittaa jotain muuta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 05:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Versetta | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar