mandag den 18. juli 2011

Siirrä Buys Interactive Profile luontityökalu SocialBios

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_EjTYoWQAgU/:

Online kiinteistöyhtiö Siirrä tänä aamuna ilmoitti, että se on hankkinut SocialBios , jota luonnehditaan sosiaalinen haku käynnistyksen vaikka tarjontaansa muistuttaa minua enemmän tarjoamien palvelujen tykkää Follr , About.me ja Flavors.me .


SocialBios periaatteessa mahdollistaa sekä yksilöiden että yritysten on luoda yhtenäinen sosiaalinen keskus heidän online-profiilien kautta interaktiivinen "meistä" sivuja, jotta kävijät löytää yhteisiä yhteyksiä Facebook, LinkedIn, Twitter, Foursquare jne.


Käyttöehdot käsitellä ei julkistettu.


Saat Siirrä, hankinta SocialBios merkitsee enemmän sosiaalipalveluiden saatavuutta se voi tarjota kiinteistöalan ammattilaista kautta laajan online-verkko ja markkinapaikka.


Tiedotteeseen, joka kuulostaa jotakuinkin tältä:



Siirrä vipuvaikutus SocialBios alustan ja kyky kehittää tuotteita, jotka yhdistävät ihmisiä, joilla kiinteistöalan ammattilaista perustuu yhteneväisyydet niiden on-ja offline sosiaalisia verkostoja.



Osana hankinta, SocialBios perustaja Ernie Graham ja mukana perustamassa Ira McMahon ja Andrew Van tupsu on liittynyt tuotekehitykseen tiimi Siirrä, jossa entinen suuntaavat ylöspäin Moven yhteiskunnallinen tuote strategia ja kehitys-tiimi.


Graham toimii Moven franchising ja välittäjän asiakkaita kehittämään sosiaalista piirtäminen strategioita, jotka auttavat heitä helpottaa enemmän yhteyksiä niiden ja-välittäjien kuluttajien kanssa.


SocialBios toimisto ja joukkue perustuu Denverissä, Coloradossa, ja sen verkkosivuilla, tuotteiden ja tuotemerkkien pysyvät tuotannossa ja saatavilla kiinteistöalan ammattilaista.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar