mandag den 18. juli 2011

Käytössä: haitannut kehys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/17/switched-on-the-bedeviled-bezel/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




Yksi harvoista homages että Palm Pre maksaa Palm Pilot oli ele alue, erillinen osa näytöstä kasvot näytön alapuolella käytetään pyyhkäisee yhtä Pilot oli erillinen alue omistettu syöttämällä Graffiti aivohalvauksia. Valitettavasti (kuten Graffiti ennen sitä), ele alue oli yksi vähiten intuitiivinen näkökohtia Pre toimintaa, ja HP ​​on siirtymässä sitä tarvitaan navigointielementti. On kosketusalustan , ele alue on romutettu hyväksi iPad kaltainen pohja-painiketta.



Mutta HP ei ole suoralta kädeltä huomiotta kehyksen kosketusalustalle. Käyttäjät voivat yhä napata saapuvan lähtien kehys niin vaihtoehtoinen tapa tuoda esiin sen kortin mieltä. Itse asiassa vuonna 2011, se tuntuu lähes jokaisella on ollut ottaen huitaista kehys toimii kosketusnäyttö näyttää. Ensinnäkin RIM käyttöön saapuva kehys pyyhkäisee keskeisenä navigointi elementin playbook aktivoinnin valikot, kasvatuksesta sovelluksia käynnistää, ja oma webOS kaltainen App kytkentä liitäntä. Microsoft osoitti kuinka saapuva kehys pyyhkäisee on osa navigointia varten kosketusnäyttölaitteet Windows 8. Ja MeeGo käyttää myös saapuvan kehyksen napata sen Keystone käyttöliittymän osa älypuhelimista ...

Jatka lukemista käytössä: haitannut kehys


Käytössä: haitannut kehyksen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 heinäkuu 2011 17:38:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar