mandag den 18. juli 2011

Grundig Digta 7 stakes pyytävänsä maailman ensimmäinen Bluetooth sanelin, aika, rivinvaihto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/grundig-digta-7-stakes-claim-as-worlds-first-bluetooth-dictatio/:


Grundig arvioi asiakkaidensa vielä mieluummin "sanele elinkeinonharjoittajan kanssa sanelin," eikä pelkästään "Recording" itsensä kanssa älypuhelin . Sano mitä? Kuitenkin yhtiön uusi Digta 7 Premium BT ääninauhuri ei syleillä nykyaikaa omalla erityisellä tavalla jakamalla tiedostoja langattomasti jopa 30 metrin etäisyydelle ja Bluetooth-varustetut älypuhelimet ja tietokoneisiin. Blackberry App on myös teoksia, jotka mahdollistavat räätälöityjen reititys äänitiedostot sähköpostitse. Mitään virallista sanaa hinnoittelusta tai kun sovellus on saatavilla, mutta meidän sihteeri kertoo, että laite on jo myy Isossa-Britanniassa änkyttää-asiakkuutta £ 500 ($ 800). Olemme yhä etsivät Perustelu PR kariuduttua.

Jatka lukemista Grundig Digta 7 stakes pyytävänsä maailman ensimmäinen Bluetooth sanelin, aika, rivinvaihto


Grundig Digta 7 stakes pyytävänsä maailman ensimmäinen Bluetooth sanelin, aika, rivinvaihto alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 09:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar