mandag den 18. juli 2011

Nyt se on virallista: Motorola Titanium tulossa Sprint 24. heinäkuuta mil-spec Éclair voi olla sinun 150 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/its-official-motorola-titanium-coming-to-sprint-july-24th-mil/:



Motorola Titanium on varmasti tehnyt itse ole vieras meille, koska se oli virallisesti ilmoittanut Sprint aina jo toukokuussa . Tuolloin ei hinnoittelusta tai saatavuudesta päivämäärät olivat tiedossa, joten olimme vasemmalle keinotteluun ja vuotanut kuvakaappauksia - tiedät, tavanomaisten toimiensa uusia laitteita. Meidän ei tarvitse odottaa enää kauempaa prized 411, vaikka, kuten nyt verkosto on ilmoittanut 810G sotilas-spec Éclair älypuhelin maa hyllyille 24. heinäkuuta ja Ding lompakossa Benjamin ja puoli - sen jälkeen 100 dollaria mail- alennusta, joka on. Tietenkin tämän laitteen ei välttämättä kaikille, mutta me tiedämme, se voisi olla houkutteleva niille teistä, jotka vain nauttia tossing ol 'Android ympäri muutaman kerran liikaa.

Jatka käsittelyssä se on virallista: Motorola Titanium tulossa Sprint 24. heinäkuuta mil-spec Éclair voi olla sinun 150 dollaria


Nyt se on virallista: Motorola Titanium tulossa Sprint 24. heinäkuuta mil-spec Éclair voi olla sinun 150 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 14:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar