mandag den 18. juli 2011

Naisten World Cup Soccer Final scores Uusi Twitter ennätyksen 7196 Tweets sekunnissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EpNXFoRQKr4/:

Kun eeppinen ajaa, Yhdysvaltain naisten jalkapallomaajoukkue taipui Japanin tänään lopullinen naisten World Cup turnaus. Ja jos olit kiinnittämällä huomiota Twitter stream tänään, olet saattanut nähdä virtaa Tweets pelistä, joka päättyi rangaistuspotkukilpailun. Twitter vain tweeted että naisten MM-finaalissa sijoitettiin uusi ennätys 7196 Tweets sekunnissa. Myös Yhdysvaltain presidentti Barack Obama yhtyi Tweeting pelistä. Ja Tweet "nykypäivän pää Paraguay / Brasilia peli on nyt toinen ja 7666 TPS."


Miesten World Cup-jalkapalloturnaus viime vuonna myös ennätyksellisesti sitoutumista Twitterissä aikaan. Jos vertailun perustana, viime vuoden miesten MM-finaali merkitty suurimman ajan jatkuvan aktiivisuuden tapahtuma palvelun historiassa, yli 2000 Tweets sekunnissa (TPS) aikana viimeisten 15 minuutin ottelun, ja 3051 tweets sekunnissa Espanja pisteytetään sen voittomaalin viimeisessä ottelussa.


Tietenkin, Twitter, joka täytti juuri viisi vuotta vanha, on kasvanut merkittävästi viime vuonna, etenkin kansainvälisillä markkinoilla. Vuonna toukokuussa näimme Twitter nähdä merkittävä huippu vuonna Tweets sekunnissa ilmoituksen jälkeen Osama bin Ladenin kuolemasta. Tapahtuma oli suurimmillaan 5106 Tweets sekunnissa.


Mitä menneisyyden tapahtumia, Super Bowl 2011 näki 4064 TPS, ja kaikkien aikojen ennätys oli uudenvuodenaattona 2010 Japanissa, joka iski 6939 TPS huipussaan. Päivänä, jona Japanin maanjäristyksen ja tsunamin maaliskuussa Twitter käyttö saavutti 5530 TPS. Aikana Royal Wedding Englannissa huhtikuussa, Twitter saavutti huippunsa 3966 TPS.


Viime viikolla, Twitter ilmoitti , että sen käyttäjät jakavat 350000000000 kohteita päivässä ja 600000 käyttäjää ovat kirjautumista palveluun päivittäin.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar