mandag den 18. juli 2011

Amazon tuo markkinoille oppikirja vuokrat Kindle, lupaa alennuksia jopa 80 prosenttia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/amazon-rolls-out-textbook-rentals-for-kindle-promises-discounts/:


Opiskelijat voivat jo säästää muutaman taalaa voitonjakoa digitaalinen versio oppikirja yli kovakantinen, ja he voivat nyt säästää vielä enemmän kohteliaisuus Amazon, jos ne eivät ole liian aikomus tarttumalla kirjan jälkeen he tehdä sen kanssa. Yhtiö on juuri ilmoittanut oppikirja vuokrat Kindle, joka lupaa antaa opiskelijoille säästää "jopa 80 prosenttia" alennuksella niistä usein tyyris oppikirjoja. Tuo alennus vaihtelee vuokra-ajan - joka voi olla missä tahansa 30-360 päivää - ja vaihtoehto on jo saatavilla "kymmeniä tuhansia" oppikirjojen useista kustantajat kuten John Wiley & Sons, Elsevier ja Taylor & Francis. Mikä parasta, voit myös olla varma, että kaikki merkinnät tallentuvat vaikka vuokra on päättynyt, ja olla käytettävissä milloin tahansa Kindle verkkosivuilla (tai arvo sinänsä, jos päätät joskus vuokrata sitä uudelleen vanhan ajan n vuoksi). Lehdistötiedote on tauon jälkeen.

Jatka lukemista Amazon rullina ulos oppikirja vuokrat Kindle, lupaa alennuksia jopa 80 prosenttia


Amazon tuo markkinoille oppikirja vuokrat Kindle, lupaa alennuksia jopa 80 prosenttia alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 11:36:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar