mandag den 18. juli 2011

Asus päivitykset Xtion Pro liiketunnistin, tekee sitä lisää Kinect

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/18/asus-updates-xtion-pro-motion-sensor-makes-it-even-more-like-ki/:


Muista Xtion Pro ja Wavi Xtion liiketunnistimet että Asus osoitti pois CES? No, nopeasti eteenpäin kuusi kuukautta ja siellä jo päivitetty mallin markkinoille: Windows-ja Linux-yhteensopiva Xtion Pro Live. Uusi versio täydentää alkuperäisen IR-ja syvyys anturit Kinect kaltainen VGA web-kamera ja pari mikrofoneja, samalla tunkilla ylös lakiehdotuksen selvästi YK-Kinect kaltainen 175 euroa (300 dollaria). Se hintalappu ei tee meitä shift olohuoneen kalusteet ympäri lähiaikoina, varsinkin kun Kinect on jo virallisesti menossa PC . Kuitenkin, että ei oikeastaan ​​kohta: Pro Live-versio on tarkoitettu ensisijaisesti auttaa kehittäjiä suunnittelemaan parempia pelejä ja ohjelmia entistä kuluttajille suunnatun mutta vielä julkaisematon Wavi. Heti, kun ne kehittävät peli joka palkitsee sijaan rankaisee meitä tanssien kuin Tina Turner, me olla oikeassa.



[Kiitos, TheLostSwede]

Asus päivitykset Xtion Pro liiketunnistin, tekee sitä lisää Kinect alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 heinäkuu 2011 11:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink VR-Zone | lähde AsusWorld [Italian] | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar