onsdag den 1. juni 2011

2011 World Science Festival alkaa NYC

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5fCNAFgYLlg/2011-World-Science-Festival-Begins-In-NYC:

Velcroman1 kirjoittaa "Seuraavien viiden päivän newyorkilaisia ​​tulee oppia tiedettä eikä PowerPoint-esitystä, mutta katsomalla sen omakohtaisesti. World Science Festival ottaa hoitaakseen New York Cityyn 01-05 06, joka kokoaa yhteen tutkijoita, julkkiksia, tutkijat ja keskustella kiehtovaan maailmaan tieteen. juhlii neljättä vuotta, aloitteleva festivaali on tullut kokenut veteraani, houkuttelee yli 185000 hoitajien viime vuonna, ja festivaalin tekijät odottavat numerot on vieläkin vaikuttava tänä vuonna. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Uusi MacDefender Tappiot Applen Security Update

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TMlsuOCZElY/New-MacDefender-Defeats-Apple-Security-Update:

XxtraLarGe kirjoittaa "Apple julkaisi tietoturvapäivityksen eilen suunniteltu eroon Macit ja uhkaavasti MacDefender haittaohjelma, joka on vaivannut käyttäjiä lähes kuukauden. Mutta vain tunnin kuluttua päivityksen tietoverkkorikolliset julkaissut uutta versiota haittaohjelmista, jotka helposti voitti Applen myöhään turvallisuus toimia. Se ei kestä kauan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






DC käynnistyy uudelleen Universe

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cENj8m3YaBc/DC-Reboots-Universe:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Bob Wayne, Senior Vice President Sales DC Comics, kirjoitti sarjakuvan jälleenmyyjille sanoi:" Monet teistä ovat kuulleet huhuja, että DC Comics on työskennellyt iso julkaisu aloite myöhemmin tänä vuonna. Tämä on todellakin historiallinen aika niin, tule nyt syyskuussa, olemme jälleen käyntiin koko DC Universe linja sarjakuvista kaikki uudet ensimmäiset numerot. heistä 52 on tarkka. " Lisäksi jotkut merkit tulevat olemaan nuorempi, joitain saattaa puuttua, suhteet ovat muuttuneet, ja Grant Morrison tulee kynä uusi Superman otsikko. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






30 + Infected sovellukset ladataan Android Market

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YQg0aKs9K9Y/30-Infected-Apps-Pulled-From-Android-Market:

Trailrunner7 kirjoittaa "Tutkijat ovat todenneet Toinen suuri erä apps Android Market, joka on saanut tartunnan DroidDream haittaohjelmia, arvioi, että ylöspäin 30000 käyttäjää on ladannut vähintään yhden yli 30 tartuntaa sovellukset. Google on poistanut apps markkinoilla. On olemassa ainakin 34 hakemusta, että tutkijat ovat löytäneet Android Market viime päivät ollut versio DroidDream haittaohjelmien pudotetaan niitä. Kun käyttäjä asentaa yhden tartunnan sovelluksia, ilkeä komponentti, jossa tutkijat on luonnehdittu DroidDream Light, potkia ja kun käyttäjä saa puhelun. haittaohjelmien sitten kokoaa joitakin tunnistetietoja puhelimesta, mukaan lukien sen IMEI-numero, IMSI-numero, paketteja asennettuna ja muita tietoja, ja lähettää sen sitten pois ennen määritetty etäpalvelimella. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Live from D9: HP toimitusjohtaja Leo Apotheker vie vaiheessa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/01/live-from-d9-hp-ceo-leo-apotheker-takes-the-stage/:


D9 : n liikkuva varrella täällä Kaliforniassa, ja HP: n pää honcho on kannella. Kun Pre 3 ja Kosketusalustan nurkan mutkan ( oikea ?), emme haluavat kuulla joitakin melko voimakas tavaraa ympärillä seuraavan iterointia webOS . Tietenkin voisimme olla vankkaa tunnin tulostimen ja korttipalvelimen keskustelua. Joko niin, tulemme tekemään kaiken irti. Tule tauon jälkeen kun me seuraamme sitä elää, ei sinua?

Live from D9: HP toimitusjohtaja Leo Apotheker vie vaiheessa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 kesäkuu 2011 14:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

BMW, Porsche, toiset ilmoittaa tukevansa HomePlug n EV verkostoituminen spec

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/01/bmw-porsche-others-announce-support-for-homeplugs-ev-networki/:


HomePlug Powerline Alliance jo haluaa kytkeä koko kotitalouden Internet, ja se voi pian laajentaa tavoittaa autotallin, samoin. Tällä Computex tänään, yhtiö ilmoitti, että Audi, BMW, Daimler, Porsche ja Volkswagen ovat sitoutuneet tukemaan sen HomePlug Green PHY (GP) avulla niiden EV latausliitäntä valinta. Verkostoituminen eritelmä antaisi sähköauton omistajat linkki niiden laajennukset Smart Grid kautta samaa portteja ladata akkujaan, mikä avaa uusia, Powerline-pohjainen mahdollisuuksia. Kun EV lyöttäytyy verkkoon, se saattaa pystyä järjestelmätarkistusten reaaliaikaisesti, esimerkiksi, tai antaa välitöntä palautetta suorituksista tai kunnon akun. Pienitehoiset GP spec myös yhteensopivia HomePlug tulevaa AV2 spec , mutta se on vielä epäselvää, milloin voimme odottaa Saksan autovalmistajat sisällyttää sen tuotantoon. Zip ohi tauon koko PR.

Jatka käsittelyssä BMW, Porsche, toiset ilmoittaa tukevansa HomePlug n EV verkostoituminen spec


BMW, Porsche, toiset ilmoittaa tukevansa HomePlug n EV verkostoitumista spec perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 kesäkuu 2011 14:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlashGear | | Lähetä | Kommentit

Oracle Anna OpenOffice.org apache Incubator

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/18KqbKC8Us8/Oracle-To-Give-OpenOfficeorg-To-Apache-Incubator:

Julie188 kirjoittaa "Oracle on vihdoin virallisesti kaatunut pavut: Se ehdottaa OpenOffice.org kuten Apache Incubator hanke - eikä luovuttamalla sitä Document Foundation. Oracle ilmoitti aiemmin tänä vuonna, että se olisi ohi soihtua yhteisölle, mutta epäonnistui toimittamaan kaikki yksityiskohdat siitä, lopullinen määränpää. Document Foundation on järjestö takana OpenOffice haarukka, LibreOffice. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kirja-arvostelu: CERT joustavuus Management Model (RMM)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5V3toWVRas8/Book-Review-CERT-Resilience-Management-Model-RMM:

brothke kirjoittaa "Jos Gartner olivat luoneet CERT-RMM framework kuin mitä on esitetty yksityiskohtaisesti kirjan CERT joustavuus Management Model (RMM): Maturiteetti malli toimitusjohtaja Toiminnan joustavuus, se todennäköisesti olisi tarjota asiakkailleen vähintään 15000 dollaria. Kun listahinta on 79,99 dollaria, kirja on selvästi edullinen. Paitsi että halpa, se yksityiskohdat arvokas malli, joka olisi vakavasti harkittava lähes kaikissa organisaatioissa. " Pidä käsittelyssä muualla Ben katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nato Ilmoita uhkaa "vainota" Anonymous

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AP_Xea_AvbI/NATO-Report-Threatens-To-Persecute-Anonymous:

Stoobalou kirjoittaa "NATOn johtajat ovat varoittaneet, että Wikileaks-rakastava" hacktivist yhteisten Nimetön voisi uhata jäsenvaltion turvallisuutta, viimeaikaisten iskujen Yhdysvaltain kauppakamarin ja puolustus urakoitsija HBGary - ja lupaus "vainota" sen jäseniä. " Artikkelista: "In ankarasti muotoiltu mietintöluonnoksen Naton parlamentaarisen yleiskokouksen yleisesittelijän Herra Jopling väittää, että löysä neuloa, johtoa ryhmä on" yhä kehittyneempiä. " ja "mahdollisesti murtautua herkkä hallituksen, armeijan ja yrityksen tiedostot."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Hulu, Miramax kauppa merkitsee Netflix, Hulu Plus sekä lisätä Pulp Fiction ja enemmän alkaa tänään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/01/hulu-miramax-deal-means-netflix-hulu-plus-both-add-pulp-fictio/:


Mukaan blogi ja lehdistötiedote (tauon jälkeen) Hulu tuo Miramax Filmsin sen ilmaisia ​​ja maksullisia Hulu Plus palveluja. Tämä on myös samana päivänä Miramax paljon potkuja ja Netflix , joten molemmat vain lisännyt merkittäviä elokuvia kuten notaarit, Swingers, Basquiat, Crow ja Reservoir Dogs. Miramax elokuvia Hulu Plus on esitetty ad-free ja HD, aivan kuten Netflix Katso heti, ja molemmat näyttävät samaan valikoimasta, vaikka yksi negatiivinen sivuvaikutus pariteetti on, että kumpikaan ei ole vapaaehtoinen suljettu kuvatekstejä streaming-jostakin niitä. Ainoa ero tähän mennessä? Pian Hulu tarjoaa kierto 15 Miramax elokuvaa kuukaudessa läpi Hulu.com ad-tuki katselu. Vaikka emme varmasti jotkut odottaa Miramax työn kautta sen Blu-ray julkaisu tilauskanta (toimitusjohtaja Mike Lang on se , vaikka meillä ei ole vielä päivämäärää Pulp Fiction ) on hyvä yhtäkkiä nähdä luettelon, joka oli lukkojen takana, koska studion myyntiin saakka yhtäkkiä saatavilla niin paljon myymälöitä.

Jatka käsittelyssä Hulu, Miramax kauppa merkitsee Netflix, Hulu Plus sekä lisätä Pulp Fiction ja enemmän alkaa tänään


Hulu, Miramax kauppa merkitsee Netflix, Hulu Plus sekä lisätä Pulp Fiction ja alkavat tänään perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 kesäkuu 2011 12:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Hulu Blogi , Miramax Blogi | Lähetä | Kommentit

Käyttämällä Vauhtipyörät tavata Peak Power Grid vaatii

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Nnrj26HM4XM/Using-Flywheels-to-Meet-Peak-Power-Grid-Demands:

hackertourist kirjoittaa "uudenlainen sähkön varastoinnin on äskettäin lisätty New York sähköverkkoon. yksikkö toimittama Beacon Power, käyttää vauhtipyörään varastoida energiaa. Tällä järjestelmällä on tarkoitus korvata kaasuturbiinien toimittaminen lyhyellä aikavälillä huippuja tehontarve (tunnetaan myös nimellä taajuuden sääntely). Se voi toimittaa enintään 20 MW, käyttää 200 vauhtipyörään. " Jos sinulla ei ole varaa 200-vauhtipyörä järjestelmä, saat aina kilparatojen valmis Porsche 911 GT3 R hybridi, joka on yksi energia-varastointi vauhtipyörä, joka voi antaa sinulle 160 HP puhkesi valtaa kun tarvitset vähän ylimääräistä puhti.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






World Internet-liikennettä Top 966 miljardiin gigatavuun vuonna 2015

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c51zTdx3jOw/World-Internet-Traffic-To-Top-966-Exabytes-In-2015:

Mark.JUK kirjoittaa "Verkostoituminen jättiläinen Cisco on julkaissut uusimman vuotuinen Visual Networking Index (VNI) tänään, mikä ennustaa maailman internet-liikenteestä nelinkertaistaa vuoteen 2015 mennessä saavuttaa 965,5 miljardiin gigatavuun vuodessa (ylös 242,4 miljardiin gigatavuun vuonna 2010), kun 40% maailman väestöstä on verkossa (eli 3 miljardia internetin käyttäjää). Internet-videon osuus on 61% kaikista kuluttajien liikennettä samana vuonna, kun taas P2P (File Sharing) vähenee merkittävästi vain 16%. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.