onsdag den 1. juni 2011

Lodsys osumia devs kanssa oikeusjuttu, 1000 dollaria tarjoaa 1000 sanoja puhuva proosaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/31/lodsys-hits-devs-with-lawsuit-1-000-offer-and-1-000-words-of/:


Oletko kyllästynyt kuulemaan Lodsys ? Tiedämme devs ovat, vaan pikemminkin suorasanainen patentti trolli on se uudelleen, lyömällä blogi puolustamaan hyvää nimeä. Kätkeä tänään viestiä on ilmoitus siitä, että yritys on ottaa seuraavan askeleen ja sen syytöksiä, nosti kanteen joidenkin kehittäjien se aiemmin kohdennettu ja saat tämän syyttäen Apple. Se selittää: "Lodsys päätti siirtää riita ajoitus aikaisemmin kuin alun perin suunniteltiin, vastauksena Applen uhka, säilyttääkseen oikeudellisia vaihtoehtojaan." Emme ole varma, mikä kehittäjät kohdistetaan tämä puku, erityisesti, mutta yritys on luvannut 1000 dollaria maksun jokaiselle dev "jos käy ilmi, että soveltamisalaa Applen nykyiset käyttöoikeudet sovelletaan täysin lisenssi suhteessa meidän vaatia liittyvät oman App Apple IOS. " Devs saattaa olla houkutus käyttää luvattua lahjaa hyvin ansaittu loma (tai WWDC konferenssissa pass ), mutta kerroksia LLCs suojata miehen takana verho Lodsys, emme olisi yllättynyt siitä yritykselle katosi ennen kuin kukaan näkee prosenttia (tai 99) maksun. Valitettavasti näyttää siltä, ​​että saaga jatkuu, joten jos olet ollut tarpeeksi patentin peikko, voit nauttia loput meidän sisältöä, Lodsys ilmaiseksi .



[Kiitos, Andrew]

Lodsys osumia devs kanssa oikeusjuttu, 1000 dollari tarjoaa 1000 sanoja puhuva proosan perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 toukokuu 2011 18:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Lodsys | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar