onsdag den 1. juni 2011

SlingPlayer Google TV kiusattiin videolle, beta-ohjelma avaa pian

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/31/slingplayer-for-google-tv-teased-on-video-beta-program-opens-up/:




Saimme vihjeen Sling halusta antaa käyttäjille kiinni heidän videokuvaa suoraan televisiosta ilman laatikko CES 2010, ja nyt video yhtiön komeilu sen SlingPlayer Connected Devices app. Googlen TV. Saimme aa esikatselu CES aiemmin tänä vuonna , mutta asia Slingbox omistajat (SOLO ja PRO-HD laatikot vain, kuten mobiili-sovellukset ) voivat ilmoittautua tulevan beta alla olevasta linkistä. Mielenkiintoisin kehitys kuitenkin on, että se näyttää web app ja todennäköisesti käynnissä Flash. Tämä tarkoittaa Sling ei tarvitse odottaa Android Market avata Googlen TV roll tätä, ja se voisi mahdollistaa helpon siirrettävyyttä muihin sulautettuihin TV alustojen selaimen, joka tukee Flash kuin Samsungin Smart Hub . Myös ei häviä tällä hetkellä on kyky Googlen TV näkyä potentiaalia, koska se tarvitsee kipeästi varten listan asioista, se todella voi tehdä hyvin koota enemmän huomiota kuin luettelo asioista se estänyt tekemästä .

SlingPlayer Google TV kiusattiin videolle, beta-ohjelma avaa pian alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 31 toukokuu 2011 18:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde SlingPlayer Google TV beeta , YouTube | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar