onsdag den 1. juni 2011

Hulu, Miramax kauppa merkitsee Netflix, Hulu Plus sekä lisätä Pulp Fiction ja enemmän alkaa tänään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/01/hulu-miramax-deal-means-netflix-hulu-plus-both-add-pulp-fictio/:


Mukaan blogi ja lehdistötiedote (tauon jälkeen) Hulu tuo Miramax Filmsin sen ilmaisia ​​ja maksullisia Hulu Plus palveluja. Tämä on myös samana päivänä Miramax paljon potkuja ja Netflix , joten molemmat vain lisännyt merkittäviä elokuvia kuten notaarit, Swingers, Basquiat, Crow ja Reservoir Dogs. Miramax elokuvia Hulu Plus on esitetty ad-free ja HD, aivan kuten Netflix Katso heti, ja molemmat näyttävät samaan valikoimasta, vaikka yksi negatiivinen sivuvaikutus pariteetti on, että kumpikaan ei ole vapaaehtoinen suljettu kuvatekstejä streaming-jostakin niitä. Ainoa ero tähän mennessä? Pian Hulu tarjoaa kierto 15 Miramax elokuvaa kuukaudessa läpi Hulu.com ad-tuki katselu. Vaikka emme varmasti jotkut odottaa Miramax työn kautta sen Blu-ray julkaisu tilauskanta (toimitusjohtaja Mike Lang on se , vaikka meillä ei ole vielä päivämäärää Pulp Fiction ) on hyvä yhtäkkiä nähdä luettelon, joka oli lukkojen takana, koska studion myyntiin saakka yhtäkkiä saatavilla niin paljon myymälöitä.

Jatka käsittelyssä Hulu, Miramax kauppa merkitsee Netflix, Hulu Plus sekä lisätä Pulp Fiction ja enemmän alkaa tänään


Hulu, Miramax kauppa merkitsee Netflix, Hulu Plus sekä lisätä Pulp Fiction ja alkavat tänään perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 kesäkuu 2011 12:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Hulu Blogi , Miramax Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar