onsdag den 1. juni 2011

BMW, Porsche, toiset ilmoittaa tukevansa HomePlug n EV verkostoituminen spec

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/01/bmw-porsche-others-announce-support-for-homeplugs-ev-networki/:


HomePlug Powerline Alliance jo haluaa kytkeä koko kotitalouden Internet, ja se voi pian laajentaa tavoittaa autotallin, samoin. Tällä Computex tänään, yhtiö ilmoitti, että Audi, BMW, Daimler, Porsche ja Volkswagen ovat sitoutuneet tukemaan sen HomePlug Green PHY (GP) avulla niiden EV latausliitäntä valinta. Verkostoituminen eritelmä antaisi sähköauton omistajat linkki niiden laajennukset Smart Grid kautta samaa portteja ladata akkujaan, mikä avaa uusia, Powerline-pohjainen mahdollisuuksia. Kun EV lyöttäytyy verkkoon, se saattaa pystyä järjestelmätarkistusten reaaliaikaisesti, esimerkiksi, tai antaa välitöntä palautetta suorituksista tai kunnon akun. Pienitehoiset GP spec myös yhteensopivia HomePlug tulevaa AV2 spec , mutta se on vielä epäselvää, milloin voimme odottaa Saksan autovalmistajat sisällyttää sen tuotantoon. Zip ohi tauon koko PR.

Jatka käsittelyssä BMW, Porsche, toiset ilmoittaa tukevansa HomePlug n EV verkostoituminen spec


BMW, Porsche, toiset ilmoittaa tukevansa HomePlug n EV verkostoitumista spec perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 kesäkuu 2011 14:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlashGear | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar