onsdag den 1. juni 2011

Roku tuo rento peli sen internet-tv-alustalla alkaa Vihainen Linnut tänä kesänä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/01/roku-brings-casual-gaming-to-its-internet-tv-platform-starting/:


Roku: n linja laatikot ovat tulleet kaukana käytetään vain stream Netflix, ja nyt yhtiö on ilmoittanut aikoo ryhtyä sen kykyjä rento peli. Luonnollisesti ensimmäinen app ulos portista tänä kesänä hurjan suosittu ja yhä läsnä Vihainen Linnut . Siellä ei ole paljon yksityiskohtia vielä saatavilla, ja kun olemme kertoneet pelikokemusta on saatavilla uusi pelaaja aloittaa tänä kesänä, onko olemassa Roku laitteisto saat kaikki pelitapahtumat jää nähtäväksi. Roku toimitusjohtaja Anthony Wood on innoissaan yhtiön peli tulevaisuudennäkymät sanomalla "Aivan kuten olimme ensimmäisiä, jotta Netflix stream heti television, aiomme olla katalysaattori muuttaa ihmisten tapoja pelata casual-pelejä, alkaen Vihainen Birds- on suurin näytön kotiin ". Vaikka emme vetoa vastaan ​​nousukas media viiri valmistaja, se voi olla hieman kovempi kilpailla Xbox 360, PS3 ja mitä Nintendo on hihassaan niiden alkuperäinen turvetta.

Jatka käsittelyssä Roku tuo rento peli sen internet-tv-alustalla alkaa Vihainen Linnut tänä kesänä


Roku tuo rento peli sen internet-tv-alustalla alkaa Vihainen Linnut kesän alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 kesäkuu 2011 01:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar