onsdag den 1. juni 2011

ICE Tietokone osoittaa pois Trinity modulaarinen tablet konseptin tavoitteena Q1 2012 julkaisu (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/01/ice-computer-shows-off-trinity-modular-tablet-concept-aims-for/:


Ensimmäinen ASUS Padfone sitten CMIT TransPhone , ja nyt kolmasosa puhelin-telakka tablet mutta hieman ylimääräistä mauste. Uusin haastaja tulee Taiwan-pohjainen käynnistyksen puhuttu ICE Computer, joka on juuri ilmoittanut kumppanuuden ECS nähden Kolminaisuuden käsitettä, matkapuhelimen näytöllä, jonka avulla voit telakka joko PC moduuli tai älypuhelimen (ei välttämättä iPhone, saati iPhone 5 ilmoittama joitakin sivustoja, nuken vain näön ja ​​mukavuus). Meidän pikakeskustelun ICE tuotepäällikkö Jaryson Wu, opimme, että yhtiö on työskennellyt tätä hanketta jonkin aikaa, vaikka IKE ASUS ja CMIT ICE myös puuttui toimiva prototyyppi näyttää meille.



Eli idea on yksinkertainen: työnnä PC moduulin tai puhelimen valinta, ja te olette itse täysin toimiva kosketusnäyttö tablet että on päivitettävissä ydin - että yksi rasti ympäristöystävällisyyden ja toinen rasti on mahdollisesti tehokkaampi päivityksiä. Mutta se ei ole sitä, sillä jäät voivat myös heittää USB 3.0-porttia, lisää sisäistä tallennustilaa, ja jopa tuuletin sisällä Trinity tablet, mutta se riippuu asiakkaiden tarpeista. Jaryson ilmoitti, että ei ole suunnitelmia käynnistää tuotteita käynnistyksen oma merkki, eikä se aio kehittää omaa puhelinta mennä lisäosan hetkenä hyvänsä - meidän täytyy vain odottaa ja katsoa mitä se tulee tuottamaan ensimmäisellä neljänneksellä 2012. Video haastattelu tauon jälkeen.



[Kiitos, @ Stagueve ]


Jatka käsittelyssä ICE Tietokone osoittaa pois Trinity modulaarinen


Ingen kommentarer:

Send en kommentar