onsdag den 1. juni 2011

Robotit mestari herkkä taiteen jongleerausta, prep pelle college (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/01/robots-master-delicate-art-of-juggling-prep-for-clown-college/:

Juggling Bot


Ei olisi pekkaa pahempi niiden alla serkut , jotkut vähemmän liikkuvien robotit ovat saamassa haasteen jongleerausta. Tauon jälkeen löydät pari vids, joista yksi featuring luomakunnan Tšekin Technical Institute Prahassa, joka voi käynnistää viisi palloa välillä kahden "kädet" ja avustaja nopea seuranta kamera. Muut clip tähdet "Blind Jonglööri" hieman vaikuttava kone, joka ei ole antureita tai kameroita. Sen sijaan se perustuu mekaanisesti palautteen ja fancy matematiikka valvoa kehityskaari pallon ja pitämään sen ilmassa. Blind Jonglööri debytoi jo vuonna 2009, mutta tekijät Philipp Reist ja Raffaello D'Andrea käyttöön mielenkiintoinen konsti versiosta 2.0 kääntämällä koko asia tulee heiluri, joka kulkee pallon itselleen. On selvää, seuraava askel on kasvomaalauksia ja punainen, vaahto nenä - tuo kaikkein yökastelu yön kauhut elämään.

Jatka käsittelyssä Robotit mestari herkkä taiteen jongleerausta, prep pelle college (video)


Robotit mestari herkkä taiteen jongleerausta, prep pelle college (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 kesäkuu 2011 01:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink IEEE Spectrum | lähde Blind Jonglööri , Tšekin tekninen instituutti Prahassa | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar