onsdag den 12. oktober 2011

Real Life Super Hero Arrested

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Po6qrurLShI/Real-Life-Super-Hero-Arrested:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä Pat Attack kirjoittaa "In kohtalon ironiaa, Phoenix Jones, omatekoinen supersankari Seattle, on laskeutunut vankilassa. Jones sattumalta ihmisryhmän taistelevat kadulla ja yritti pysäyttää taistelua käyttäen pippurisumutetta. Hänet pidätettiin poliisin neljä syytettä pahoinpitelystä. New York Daily News lainausmerkkejä Jones: "Olen ollut ammuttu kerran, enkä todellakaan halua sen toistuvan. olen ollut puukotti kahdesti, hitti pesäpallomailalla ja oli nenäni rikki ", hän sanoo." Mutta kaikki nämä tapahtumat autoin jonkun, joka oli vaarassa. Jos joku on menossa ottamaan, että rangaistus olisi kaveri Suojaliivit, "hän sanoi."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






iPhone 4 Prototype Finder Gets Kriminaalihuoltolaitoksen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T9FBRIcmHPU/iPhone-4-Prototype-Finder-Gets-Probation:

think_nix kirjoittaa "Brian Hogan, joka löysi iPhone 4 prototyypin viime vuonna joka myytiin Gizmodo on 5000 dollaria, on tuomittu vuoden koeajalle, 40 tuntia yhdyskuntapalvelua ja 250 dollarin sakon. District syyttäjänvirasto pyysi, jailtime . "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kotisivu Käännöspalvelu Smartling Debytoida New Self-Service Platform

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yCxq4byUQ5Y/:

Smartling

Reaaliaikainen verkkosivuilla käännöspalvelut Smartling on debytoi uusi itsepalvelu version alusta, joka palvelee pienten yritysten sekä suurten yritysten.


Smartling tarjoaa suuren mittakaavan SEO-ystävällinen reaaliajassa käännöspalvelu sivustot. Yhtiöllä on hybridimalli, jonka avulla voit poimia välillä ammattikääntäjiä konekäännösten ja crowdsourced käännökset.


Uusia ominaisuuksia Foorumin stilisointioppaan, "oppiminen" sanaston termi kääntäjille, SEO

noudattamisesta kaikissa kääntää sivua ja crowdsourced hallintatyökaluja. Smartling tarjoaa myös yritys suunnitelma erittäin ihmiskaupan ja monimutkainen sivustot, joka sisältää API, SSL-tuki, ja lisäkoulutus ja integrointipalveluja. Yritykset kuten Foursquare, IMVU, Scribd ja SurveyMonkey ovat käyttäneet Smartling niiden käännökset.


Smartling, joka juuri nosti 10.000.000 dollaria vuonna uutta rahoitusta, myös äskettäin kumppanuuteen kanssa CloudFlare sallia Web Security käynnistyksen käyttäjät jotta käännökset.









Cadillac julkisti CUE infotainment järjestelmän kytketty ajo jännitystä vuonna 2012 (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/12/cadillac-unveils-cue-infotainment-system-for-connected-driving-e/:


Cadillac voidaan epätodennäköistä näytteilleasettaja liikkuvaa konferenssiin, mutta se käyttää CTIA mahdollisuutena paljastaa Cadillac User Experience (CUE). CUE on uuden auton Infotainment-järjestelmä, joka debytoi ensi vuonna, ensin XTS ja myöhemmin ATS, ennen leviää yhtiön koko linjan. Se yhdistää kahdeksan tuuman capacitative multitouch LCD ja tuntopalautteen läheisen anturit palkitsevaa käyttäjäkokemusta. Touch ei ole ainoa tulo, Cadillac on varsin ylpeä, CUE myös puheentunnistuksen teknologian Nuance . Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voisivat olla vuorovaikutuksessa niiden puhelin ja stereot ilman koskaan ottaen heidän silmänsä pois tieltä.


Galleria: Cadillac CUE





Merkillistä, CUE siteitä Linux Foundation, ja se perustuu kaimansa käyttöjärjestelmä. Se rakennettiin tri-core ARM 11 CPU että samanaikaisesti pureskelee läpi 3D navigointikartoilla ja näyttää BluRay että takapenkillä itsevarmasti. Cadillac kertoo meille, että se on työstänyt tätä järjestelmää lähes kaksi vuotta, joka tukee Bluetooth 3.0, ja lisää myös liitettävyys kaksi USB-porttia ja SD-korttipaikka. Folks at Caddy myös vihjasi, että useamman kolmannen osapuolen apps lopulta osa tarinaa, mutta nämä yksityiskohdat paljastetaan edelleen tiellä. Se sanoi, CUE tukee jo Pandora, Stitcher ja tarjoaa HTML5-pohjainen selain täydellä JavaScript tuen. Yhtiö myös video kiertueen viimeisimmästä ihme, jonka voit nähdä tarkemmin tauon jälkeen mukana lehdistötiedote.

Jatka lukemista Cadillac julkisti CUE infotainment järjestelmän kytketty ajo jännitystä vuonna 2012 (video)


Cadillac julkisti CUE infotainment järjestelmän kytketty ajo jännitystä vuonna 2012 (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 lokakuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | |

Silmien Slack Haruka: Tiedätkö, silmien Slack

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GNOZpc6VrAs/:

eye-slack-haruka-eye-sag-skin-beauty-muscle-device-1

Tuore Japanista olemme Eye Slack Haruka 131 dollaria ihon väriaineen suunniteltu vähentämään rumia laukkuja teidän ilmeisesti varhaisnuoriso-silmät. Kit virtalähteenä on kaksi CR2032 soluja ja toimii kahdessa eri tilassa - "kova" ja "pehmeä". "Hard"-tila lähettää pieniä tärähdyksiä sähkön silmiin varmistaen silmäsi saavat riittävästi energiaa, kun taas pehmeä tärisee silmäsi varovasti, joka kuulostaa todella hoitoon.


Olen henkilökohtaisesti vain rakastan kuva Lady saada hänen silmänsä zapped.


Muuten, kun olet kuntoon silmäsi, miksi ei kokeilla tätä hullua nenä pidentämällä ratkaisu. Se muotoinen kuin perhonen, ystävät, perhonen, joka pidentää nenääsi.


Product Page









Samsungin ja Googlen Ice Cream Sandwich / Nexus Prime tapahtuma takaisin järjestettävää 19.?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/11/samsung-and-googles-ice-cream-sandwich-nexus-prime-event-back/:


Tällä viikolla CTIA juhlat eivät ole samoja, koska Samsung ja Google päätti lykätä niiden uusi tuote ilmoitus , joka alunperin oli tarkoitus tänään, mutta nyt olemme kuulo Ice Cream Sandwich / Nexus puolue on jo siirretty. Sisällä lähde kertoo meille kaksi on muuttanut suunnitelmiaan Pakkaamaton tapahtuman 19 lokakuu Hongkongissa (kiinnostunut Yhdysvaltain asukkaille tulisi selkeä ulos illalla tiistaina 18. päivä aikavyöhykettä), tapahtuu samassa tahdissa AsiaD: All Things Digital Tapahtumassa ensi viikolla. Luonnollisesti tulemme talon, mutta ei kauan, ennen kuin mahdollinen päivä, olimme odottaa kuulevansa jotain konkreettista pian.



[Kiitos, nimetön]

Samsungin ja Googlen Ice Cream Sandwich / Nexus Prime tapahtuma takaisin järjestettävää 19.? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 lokakuu 2011 23:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Air Force Network ylläpitäjät huomasivat Drone Virus Through uutinen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PhO_GFbivP4/Air-Force-Network-Admins-Found-Out-About-Drone-Virus-Through-News-Story:

Nemesisghost kirjoittaa "Wired n Danger Room kertoo, että verkon ylläpitäjät mukaisen 24. ilmavoimien selville viruksen tartuttamisesta surina ohjaamoissa on Creech Air Force Base Nevadassa lukemalla aiemmin uutinen. Lainaten:" Ei vain olivat vastaavien virkamiesten pidettävä poissa on silmukan noin infektio Amerikan ase-ja valvontajärjestelmän valinta, mutta yllätys ympäröivän että infektio korostaa virheestä tavassa, Yhdysvaltain armeija turvaa tietoinfrastruktuurin: Ei kukaan puolustusministeriön kanssa kätensä verkon kytkin. Itse asiassa kukaan ei kytkin puhua. neljä oksat Yhdysvaltain asevoimien jokaisella on oma yksikkö, joka teoriassa on tarkoitus käsitellä tietoverkkorikollisuuden puolustus koko käyttöiän. ... Käytännössä se ei ole niin yksinkertaista. Toisin kuin useimmat suuret yksityiset yritykset, 24. ei ole keskitettyä järjestelmää hallintaan ja seurantaan sen verkostoihin. Ei ole paikassa 24. San Antonio päämaja, jossa joku voisi nähdä kaikki digitaalinen liikenne kiitää läpi palvelun putket. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






RSA syyttää Nation State tietoverkkohyökkäys

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f0eCGrKH1jo/RSA-Blames-Nation-State-For-Cyber-Attack:

Nimetön lukija kirjoittaa "vartiointiliikkeeseen RSA on paljastanut, että se uskoo kahteen ryhmään, puolesta toimivat yhden kansallisvaltion murtautunut sen palvelimet ja oli liittyvää tietoa yhtiön SecurID kahden tekijän perusteella tapahtuvaa todennusta tuotteita. Puhuessaan RSA Security-konferenssissa London, RSA hallituksen puheenjohtaja Art Coviello kuvattu korkean profiilin hyökkäys näin: "Oli kaksi eri ryhmien yhden kansallisvaltion, yksi tukea muita. toinen oli hyvin näkyvä ja yksi vähemmän. Olemme ei luettaisi sitä erityisesti kansallisvaltion Vaikka olemme hyvin luottavaisia, että on taito, hienostuneisuutta ja resurssit se on voinut olla vain kansallisvaltio. " Sophos tietoturvatutkija Graham Cluley pohtii sitä, kuinka RSA on päätellyt, että maa oli vastuussa hyökkäyksestä - kun RSA on haluton nimi kuka sitä epäilee. Voisiko olla, että yritys on yksinkertaisesti soveltamalla spin kuvailee hyökkäyksen "erittäin hienostunut Advanced Pysyvät Uhka "suojella kuva?"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Hands-on: BlueStacks Android Player tuo mobiilisovellukset Windows

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/xwsa1YNBrCs/hands-on-bluestacks-android-player-brings-mobile-apps-to-windows.ars:


Aiemmin tänä vuonna, käynnistyksen nimeltään BlueStacks ilmoitti , että se oli kehittymässä natiivi x86 Android Runtime for Windows-käyttöjärjestelmän. Yhtiö vihdoin julkaissut tuote julkisen alfa-testausvaiheessa tänä aamuna. Kuten BlueStacks lupasi, ohjelmiston avulla käyttäjät voivat ajaa Android-sovelluksia Windows-tietokoneen suorituskyvystä tinkimättä.


Vaikka ohjelmisto on vielä sellainen karkea reunat voi odottaa alpha-versiota, se edustaa vaikuttava tekninen saavutus ja voisi tarjota arvo useissa eri yhteyksissä. Yritimme ulos BlueStacks Android Player itseämme ja testasi sitä useita eri Android sovelluksia.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan