onsdag den 12. oktober 2011

Lähellä-Final Motorola Spyder Ja Xoom 2 Kuvat julki

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/P9XDcUs06SY/:

spyder

Motorola oltiin mahtava arvoituksellinen heidän teaser video eilen, mutta jotkut vasta vuotanut kuvia voi loistaa valo, mitä heillä on meille luvassa tulevat ensi viikolla. Engadget onnistunut saamaan käsiinsä lisää kuvia uuden Motorola Spyder ja Xoom tablet, ja ​​ne melkein näyttävät valmiina lähetettäväksi.


Spyder (tunnetaan myös nimellä Droid RAZR ja Droid HD ) nyt urheilu joitakin Verizon brändäys ja funky hiilikuitu-herra viimeistely ympäri takaisin. Engadget on tipsters mainitsi, että kuvassa laite pyörii 1.5GHz, mutta että lopputuote on todellakin 1.2GHz prosessori.


Myös kannella on pienempi, kuulemma IR-versio Xoom 2. Kehon jatkaa silti ne hieman kaarevat reunat, mutta Motorola näyttää menneen varten eri takalevyn kuin vankempi metallin yksi nähty aikaisemmin kuvia. Jos ennen raportit pitävät paikkansa, niin uuden linjan Xoom välilehdet tulevat noin 9mm paksu, mikä varmasti sopii "ohuempi" kriteerit, Motorola häntä jopa niiden teaser video.


Niitä ei saa eniten ärsyttävä kuvia maailmassa, mutta he keuliminen tuotteita, jotka näyttävät hyvin lähellä vapauttaa. Motorola tapahtuma yksi viikko pois, en olisi yllättynyt nähdessäni joko (tai molemmat!) Näistä asioista lavalle.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar