onsdag den 12. oktober 2011

Cadillac julkisti CUE infotainment järjestelmän kytketty ajo jännitystä vuonna 2012 (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/12/cadillac-unveils-cue-infotainment-system-for-connected-driving-e/:


Cadillac voidaan epätodennäköistä näytteilleasettaja liikkuvaa konferenssiin, mutta se käyttää CTIA mahdollisuutena paljastaa Cadillac User Experience (CUE). CUE on uuden auton Infotainment-järjestelmä, joka debytoi ensi vuonna, ensin XTS ja myöhemmin ATS, ennen leviää yhtiön koko linjan. Se yhdistää kahdeksan tuuman capacitative multitouch LCD ja tuntopalautteen läheisen anturit palkitsevaa käyttäjäkokemusta. Touch ei ole ainoa tulo, Cadillac on varsin ylpeä, CUE myös puheentunnistuksen teknologian Nuance . Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voisivat olla vuorovaikutuksessa niiden puhelin ja stereot ilman koskaan ottaen heidän silmänsä pois tieltä.


Galleria: Cadillac CUE





Merkillistä, CUE siteitä Linux Foundation, ja se perustuu kaimansa käyttöjärjestelmä. Se rakennettiin tri-core ARM 11 CPU että samanaikaisesti pureskelee läpi 3D navigointikartoilla ja näyttää BluRay että takapenkillä itsevarmasti. Cadillac kertoo meille, että se on työstänyt tätä järjestelmää lähes kaksi vuotta, joka tukee Bluetooth 3.0, ja lisää myös liitettävyys kaksi USB-porttia ja SD-korttipaikka. Folks at Caddy myös vihjasi, että useamman kolmannen osapuolen apps lopulta osa tarinaa, mutta nämä yksityiskohdat paljastetaan edelleen tiellä. Se sanoi, CUE tukee jo Pandora, Stitcher ja tarjoaa HTML5-pohjainen selain täydellä JavaScript tuen. Yhtiö myös video kiertueen viimeisimmästä ihme, jonka voit nähdä tarkemmin tauon jälkeen mukana lehdistötiedote.

Jatka lukemista Cadillac julkisti CUE infotainment järjestelmän kytketty ajo jännitystä vuonna 2012 (video)


Cadillac julkisti CUE infotainment järjestelmän kytketty ajo jännitystä vuonna 2012 (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 lokakuu 2011 00:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar