onsdag den 12. oktober 2011

Verisign haluaa valta sulkea sivustoja alas päällemme lainvalvonnan pyynnöstä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/nSagr3XRzos/verisign-wants-power-to-scan-sites-for-malware-and-shut-them-down.ars:



Vuonna pyynnön eilen Internet Corporation osoitejärjestelmää Nimet ja numerot, Verisign hahmotellut uuden "väärinkäytöksiä" politiikka, jonka avulla yritys voi lopettaa, lukita tai siirtää mitään Verkkotunnuksen sen rekisteröinti tuomiovalta useissa tilanteissa. Ja yksi niistä olosuhteista lueteltu oli "pyynnöt lainvalvonta."


Pyynnöstä , joita esitetään ICANNin Registry Services Arviointiprosessi 10. lokakuuta, ehdottaa uusien haittaohjelmien skannaus palvelu aloilla sekä uuden Verisign väärinkäytöksiä Domain käyttökäytäntö. Pyynnössä kirjeen, Verisign totesi, että sen politiikka auttaisi kirjaaja yhtynyt vaatimuksiin ICANN saattamista uusi yleisistä aluetunnuksista. "Kaikki osat Internet-yhteisössä ovat tunne paine olla itse aloitteellisempi käsiteltäessä haitallisia tapahtumia," Verisign selitti. "ICANN on tunnustanut tämän ja uuden gTLD Hakijan opas edellyttää uusia gTLD hyväksyä selkeä määritelmä nopea Takedown tai jousitukset, jotka pannaan täytäntöön."


Osittain politiikan tavoitteena on antaa Verisignin toimia nopeasti ottaa alas sivustoja, jotka suojelevat haittaohjelmia, käynnistää phishing-hyökkäyksiä, tai muuten käytetään hyökkäyksiä Internetin kautta. Skannaus palvelu, jossa rekisterinpitäjät voivat valita vapaaehtoisesti, olisi skannata sivustoja kaikille. Com,. Net ja. Nimi sivustoja "tunnetun haittaohjelman," ja ilmoittaa rekisterinpitäjälle ja sivuston omistaja kun haittaohjelma havaitaan. Verisign on houkuttelemasta verkkotunnuksen rekisterinpitäjät osallistua lentäjä ohjelman johdettu yhtiön Verisign Trust Seal ohjelma, maaliskuusta alkaen.


Mutta tarvittaessa myös pyytää viranomaista ottamaan alas sivustoja nopeasti useista syistä haittaohjelmia, kuten "suojella eheyden, turvallisuuden ja vakauden DNS, jotta noudattaa kaikkia tuomioistuimen määräyksiä, lakeja, valtioneuvoston ohjesäännössä tai vaatimuksia, pyyntöjä lainvalvonnan tai muiden valtiollisten tai osittain valtiollisen viraston tai riidat resoluutio prosessissa; (ja) välttämiseksi vastuuta, siviili-tai rikosoikeudellista, puolelta Verisignin sekä sen tytäryhtiöt, toimihenkilöt, johtajat ja työntekijät ... Verisign myös pidättää oikeuden järjestettävä niiden rekisterin lukko, hallussapitoa tai vastaavaa asemaa verkkotunnuksen nimi aikana Riidan ratkaisussa. "


Verisign sanoi, että se on pilotoinut Takedown menettelyt Yhdysvaltojen lainvalvontaviranomaisten, tietoverkkojen asiantuntijoille, Yhdysvaltain hallitus Computer Emergeny Readiness Joukkueet ja verkkotunnuksen rekisterinpitäjät luoda perustason menettelyt, ja on alkanut suunnittelu lentäjille Euroopan valtion virastojen ja rekisterinpitäjät. Juuri mitä ne lähtötilanteessa menettelyt ovat-ja mitä käyttää verkkotunnuksen haltijoille, jotka pyörittävät riitautui heistä-hasn't on ilmaistu. Verisign kertoo se "tulee tarjoamaan protesti menettely tukea palauttaa verkkotunnuksen nimi vyöhykkeeseen."


Aden Fine, vanhempi lakimies kanssa ACLU, sanoi haastattelussa Ars Technica että "protesti menettely" on huolestuttavaa. "Default ei pitäisi" ottaa alas ensimmäinen "," hän sanoi. "Aina hallitus on mukana takavarikoi verkkosivuilla, että herättää vakavia First Amendment kysymyksiä. Sillä ei ole väliä, jos se on yksityinen yritys painamalla nappia."


Electronic Frontier Foundation mediasuhteiden johtaja ja digitaalisten oikeuksien analyytikko Rebecca Jeschke kertoi Ars Technica että Verisign ehdotus on "erittäin huono idea." "Olemme jo nähneet, kuinka ongelmallinen verkkotunnuksen kohtaukset ovat kautta ICE (Immigration and Customs Enforcement) seisokkeja ", hän sanoi. "Se muistuttaa


Ingen kommentarer:

Send en kommentar